🔥İndirim Koorui 34e6uc 34" 1 Ms Wqhd Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü 10.999₺

Morthunel

80+
Reaksiyon skoru
24
Akakçede en düşük fiyatı 11.499₺ nin 500₺ altında son 6 ayın en düşük fiyatı kısmında. Bazı forumlarda ghosting performansının yetersiz olduğu şeklinde kullanıcı dönüşleri var amazondaki yorumları genel olarak güzel

ÜRÜN LİNKİ

YOUTUBE VİDEOSU

Ekran görüntüsü 2026-10-05 081756.webp

Artık pek tercih edilmiyor galiba bu curved monitörler. Bi ara'da ne çok TV modelleri vardı curved tv'ler sonra kayboldu gitti. 3D TV ler gibi.

Curve monitör,Airfryer,robot süpürge benzer işler 😂
Hepsi birbiriyle çok ilgili evet.
Ocaktan beri kullanıyorum,hikayeli oyun oynuyorum ara sıra.Beklentinize göre alırsanız sorun yaşamazsınız

Curve monitör,Airfryer,robot süpürge benzer işler 😂
3 yıldır 34 inç curved kullanıyorum ve 2 yıldır da yaklaşık airfryer ve robot süpürge kullanıyorum😂. Bekar birisi için bu ikisi çok iyi icat. Ama temizliği zor diye şimdi airfryer'ı atıp yenisini alacam. Yani kısacası kullanmasını bilene hepsi çok güzel icat

3 yıldır 34 inç curved kullanıyorum ve 2 yıldır da yaklaşık airfryer ve robot süpürge kullanıyorum😂. Bekar birisi için bu ikisi çok iyi icat. Ama temizliği zor diye şimdi airfryer'ı atıp yenisini alacam. Yani kısacası kullanmasını bilene hepsi çok güzel icat
Herkes bekar değil sorun orda zaten 😂

abi konuyu monitörden robot süpürge ve airfrayer in icadına nasıl getirebilidin hayret verici :D

Koorui G2721 de indirim bekliyorum bir türlü düşmüyor

Artık pek tercih edilmiyor galiba bu curved monitörler. Bi ara'da ne çok TV modelleri vardı curved tv'ler sonra kayboldu gitti. 3D TV ler gibi.
va panelle üretiliyo sadece diğerleri el vermiyo sanırım tam bilgim yok ama va paneller istisnalar dışında renk panel kalitesi vasat oluyo genelde hele de bu curved modellerde bende zamanında 2 model deneyip iade ettim

Akakçede en düşük fiyatı 11.499₺ nin 500₺ altında son 6 ayın en düşük fiyatı kısmında. Bazı forumlarda ghosting performansının yetersiz olduğu şeklinde kullanıcı dönüşleri var amazondaki yorumları genel olarak güzel

ÜRÜN LİNKİ

YOUTUBE VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
Oyun için iyi değil video izlemeye de tam ekran sorunu var. Almayı düşünen mağazada herhangi 34 le deneme yapsın dediğimi anlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,989
Üyeler
204,580
Son üye
Yuncc
Geri