🔥İndirim 💥3899 TL - Gigabyte Gs24f14 144hz 23.8" 1ms Monitör 💥

k0nzsi4

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,183
Selamlar,

KUPONU ALMAYI UNUTMAYIN !

Ürün kendi rakipleri içinde "fason" üretim olmayan en uygun fiyatlı model. Hz dolayısıyla çok rekabetçi olmasa da hem oyun, hem ofis hem de 2. monitör gibi kullanımlara oldukça uygun gibi görünüyor. Gigabyte'ın yeni parti ürünlerinden 2026 ortası gibi geldi bu partiler. Yeni Gigabyte monitörleri hep övdüm kendim de 2 farklı modelini kullandım uzun süre. Ben hep memnun kaldım o yüzden öneriyorum, deneyimlemesem bu kadar övmem zaten :D Fason olmayan, büyük markalardan birinden ürün almak isteyenler yapışsın.

1791356656389.webp

Selamlar,

KUPONU ALMAYI UNUTMAYIN !

Ürün kendi rakipleri içinde "fason" üretim olmayan en uygun fiyatlı model. Hz dolayısıyla çok rekabetçi olmasa da hem oyun, hem ofis hem de 2. monitör gibi kullanımlara oldukça uygun gibi görünüyor. Gigabyte'ın yeni parti ürünlerinden 2026 ortası gibi geldi bu partiler. Yeni Gigabyte monitörleri hep övdüm kendim de 2 farklı modelini kullandım uzun süre. Ben hep memnun kaldım o yüzden öneriyorum, deneyimlemesem bu kadar övmem zaten :D Fason olmayan, büyük markalardan birinden ürün almak isteyenler yapışsın.

Alıntıyı görüntüle
240 hz olsa alırdım

Bu fiyata 240hz ktcler var
eğer 200hz olan H25T7'den bahsediyorsan onun fiyatı da uçtu. herkes monitör zamlarından bahsediyordu bahsedilen oluyor. bulduğuna yapışmak lazım. bu kasım ayının da çok aktif geçeceğini düşünmüyorum ben devasa indirimler beklemiyorum. adamlar satmasa 2 ay sonra daha yüksek karla satacak zaten.

1791357241001.webp

Ulen her şey deli gibi zam yedi bi , monitörler ucuz kaldı kaç yıldır neredeyse aynı fiyatlar valla.

Geçenlerde 4-4.5 felandı fiyatı, zam gelmiş ama gene de bunu almak yerine az daha koyup onu almak daha mantıklı sanki.
az daha dediğin 1300 tl hocam bütçesi çıkamayan insan ne yapsın az bi fark olduğunu düşünmüyorum 1300'ün. gigabyte'ı savunmak falan değil bu. varsa bu paraya daha iyi rakibi getirin objektif şekilde tartışalım hangisi daha mantıklı. fason olmasın ama :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ulen her şey deli gibi zam yedi bi , monitörler ucuz kaldı kaç yıldır neredeyse aynı fiyatlar valla.
ktc'de görüyoruz zamlar gelmeye başladı o yüzden bulduğumuzu alalım diyorum bende LG 27gx704a-b aldım 20.800'e şuan 25k indirimde aldım iyi ki almışım

az daha dediğin 1300 tl hocam bütçesi çıkamayan insan ne yapsın az bi fark olduğunu düşünmüyorum 1300'ün. gigabyte'ı savunmak falan değil bu. varsa bu paraya daha iyi rakibi getirin objektif şekilde tartışalım hangisi daha mantıklı. fason olmasın ama :)

ktc'de görüyoruz zamlar gelmeye başladı o yüzden bulduğumuzu alalım diyorum bende LG 27gx704a-b aldım 20.800'e şuan 25k indirimde aldım iyi ki almışım
Biri 240hz diğeri 144hz o yüzden çokta fiyat farkı yok bence. Hbde bazen kupon geliyor tıkla kazanla o denk gelirse daha da düşer.

Monitörler niye zam yiyor bu arada? Ram krizinden mi etkilendi onlar da 😂

Biri 240hz diğeri 144hz o yüzden çokta fiyat farkı yok bence. Hbde bazen kupon geliyor tıkla kazanla o denk gelirse daha da düşer.

bence monitörler yine düşecektir rekabeti çok olan bir piyasa

Geçen hafta aldım daha
indirimi bitirdiler 1100 tl zam yaptılar keşke bu fiyat olsa hala parasının en iyisi falandı bu fiyatlarda

bence monitörler yine düşecektir rekabeti çok olan bir piyasa
üretim maliyetleri artıyor kasımda düştü düştü, düşmedi daha bu fiyatlar rüya.

bilmiyorum ki :D ktc ve aoc açıklama yapmıştı ya etkileri geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,108
Üyeler
204,620
Son üye
yasinelts
Geri