2 yıl içerisinde bozulursa iade alacaksan veya değişim yapacaksan senden alalım krallaptoba 35 vereceğinize 25e 3060 16gb 5800h laptop vereyim
millette sıfır garantili laptop yerine gelip ikinci el raziel12 garantili laptop tercih edecektilaptoba 35 vereceğinize 25e 3060 16gb 5800h laptop vereyim
Sanki itopya alacak2 yıl içerisinde bozulursa iade alacaksan veya değişim yapacaksan senden alalım kral
2. laptobum benim. müzik işlerinde tek kullandım tertemiz hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum 2 yıl ve sonrasında.2 yıl içerisinde bozulursa iade alacaksan veya değişim yapacaksan senden alalım kral
Düşünmemek = Garanti etmiyorum ne yaparsanız yapın2. laptobum benim. müzik işlerinde tek kullandım tertemiz hiçbir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum 2 yıl ve sonrasında.
düşünmüyorum şeklinde belirtmemin sebebi karşı tarafın nasıl kullanacağını bilmememden ötürü kesinlik koymamaktır. laptobu yere atar sonra bozuldu der misali.Düşünmemek = Garanti etmiyorum ne yaparsanız yapın
dikkatimi çekmemişti sen dedikten sonra klavyeye baktım da harbiden çok iyi tasarım.Mercury V75 harika bir fiyatta.
matı nneresi kötüMsi oled monitörü bende aldım ancak mat panelmiş gözümü korkuttu iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim