onu soruyorum işte ben de 4k oluyor mu olmuyor mu yani görüntü daha güzel görünüyor mu? yapılıyorsa ekran kartım kaldırıyo yaparım4K olmuyor sadece yazılımsal olarak oluyor. Sen yine 1080p göreceksin yani. Video clickbait gibi olmuş.
Video clickbait.
DSR şöyle. Ekran kartı 4K'da render yapıyor oyunu, yani oyun 4K'da işleniyor ancak senin 1080p monitörüne downscale ediliyor. Kısacası 1080p monitörde, aslında 4K oyun oynuyorsun. Darboğaz varsa güzel özellik.
Görüntü daha güzel duruyor evet, özellikle karakterlerin falan köşelerindeki tırtıklar çok azalır.onu soruyorum işte ben de 4k oluyor mu olmuyor mu yani görüntü daha güzel görünüyor mu? yapılıyorsa ekran kartım kaldırıyo yaparım
Olmaz. Sadece 4K'da render'lanır. Ayrıca üzgünüm ama ekran kartın kaldırmaz. 1650 Super için maks. çözünürlük 1080P. Gerisinde FPS çok düşer oynayamazsın bile.onu soruyorum işte ben de 4k oluyor mu olmuyor mu yani görüntü daha güzel görünüyor mu? yapılıyorsa ekran kartım kaldırıyo yaparım
fps 30 ve üstü olsun da sıkıntı değil.cyberpunk ı da öyle oynuyorum zaten 30 un altına düşüyo ama sadece şehir içinde kalabalıkta.çatışma anında akıcı.illa yüksek fps olsun demiyorum 30 bile oynarım görüntü güzelseOlmaz. Sadece 4K'da render'lanır. Ayrıca üzgünüm ama ekran kartın kaldırmaz. 1650 Super için maks. çözünürlük 1080P. Gerisinde FPS çok düşer oynayamazsın bile.
Videolarda fark ettiysen ayarlar tamamen low'da. Dediğim gibi, DSR açarsan görüntü biraz keskinleşir ama çok fark etmez.fps 30 ve üstü olsun da sıkıntı değil.cyberpunk ı da öyle oynuyorum zaten 30 un altına düşüyo ama sadece şehir içinde kalabalıkta.çatışma anında akıcı.illa yüksek fps olsun demiyorum 30 bile oynarım görüntü güzelse