Alıcının ve kumandanın fotoğrafını çeker misin? Aslında bunun faydası olmaz ama bir ihtimal belki.
Muhtemelen sorunu şu şekilde çözebilirsin, tam nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama... Bu tür kumanda RGB alıcıları basit cihazlar genelde.PC kapalı iken (başka bir durum var sonra yazayım)renk değiştirme moduna basarsan alıcıya elektrik gidiyorsa tuşların yeri değişir.
Şimdi PC açıkken RGB kumandasından fanların ledlerini kapat. Daha sonra renk değiştirme moduna basacaksın ledler kapalıyken. Bu durumda alıcı biraz sapıtıyor ve kumandadaki tuşların rengi değişiyor. Bu şekilde düzeltebilirsin. Kapatıp renk değiştirme moduna basıp aç ve şimdi tuşlar nasıl olmuş dene. Her denemede tuşlar bir sıra kayar ve sonunda düzeltirsin...
Gamepower horizon kontrolcü ile bağlı bilmiyorum bi anda kafayı yedi mavi bassam başka renk yeşil bassam başka renk bu ne şimdi ?Kasa modelin nedir ? Ayrıca kontrolcü ile mi bağlı kasa fanları ?
Hocam bağlantı kablolarını çıkarıp tekrardan takın. anakartınızda argb girişler varsa oradan kontrol etmeyi deneyin.Gamepower horizon kontrolcü ile bağlı bilmiyorum bi anda kafayı yedi mavi bassam başka renk yeşil bassam başka renk bu ne şimdi ?
Bahsettiğim durum şu, led kapalıyken bazı tuşlara basmak kontrol cihazının sapıtmasına neden olur. Renkler bir sıra sağa/sola kayabilir. Bu durum aynı yöntemin tekrarı ile de düzeltilebilir.Alıcının ve kumandanın fotoğrafını çeker misin? Aslında bunun faydası olmaz ama bir ihtimal belki.
Muhtemelen sorunu şu şekilde çözebilirsin, tam nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama... Bu tür kumanda RGB alıcıları basit cihazlar genelde.PC kapalı iken (başka bir durum var sonra yazayım)renk değiştirme moduna basarsan alıcıya elektrik gidiyorsa tuşların yeri değişir.
Şimdi PC açıkken RGB kumandasından fanların ledlerini kapat. Daha sonra renk değiştirme moduna basacaksın ledler kapalıyken. Bu durumda alıcı biraz sapıtıyor ve kumandadaki tuşların rengi değişiyor. Bu şekilde düzeltebilirsin. Kapatıp renk değiştirme moduna basıp aç ve şimdi tuşlar nasıl olmuş dene. Her denemede tuşlar bir sıra kayar ve sonunda düzeltirsin.
İsterseniz video çekip atabilirim de gerekirse.
Çok teşekkür ederim denicem pc kapalıyken kumandayı kuzen kurcalamış olabilir denicemAlıcının ve kumandanın fotoğrafını çeker misin? Aslında bunun faydası olmaz ama bir ihtimal belki.
Şimdi PC açıkken RGB kumandasından fanların ledlerini kapat. Daha sonra renk değiştirme moduna basacaksın ledler kapalıyken. Bu durumda alıcı biraz sapıtıyor ve kumandadaki tuşların rengi değişiyor. Bu şekilde düzeltebilirsin. Kapatıp renk değiştirme moduna basıp aç ve şimdi tuşlar nasıl olmuş dene. Her denemede tuşlar bir sıra kayar ve sonunda düzeltirsin.
İsterseniz video çekip atabilirim de gerekirse.
teşekkür ederimHocam bağlantı kablolarını çıkarıp tekrardan takın. anakartınızda argb girişler varsa oradan kontrol etmeyi deneyin.
teşekkür ederimBahsettiğim durum şu, LED kapalıyken bazı tuşlara basmak kontrol cihazının sapıtmasına neden olur. Renkler bir sıra sağa/sola kayabilir. Bu durum aynı yöntemin tekrarı ile de düzeltilebilir.
Videodan önce kasıtlı bir şekilde bozdum ve videoda düzelttim. Benim kumandamda kapalıyken basıldığında sıkıntıya neden olan tuş FADE 7 (7 renk arası geçiş modu) idi. O tuşu kullanarak düzelttim. Kendi kumandanızda deneyin bu yöntemi.
Kumanda fotoğrafını da hangi tuşu denemenin çözebileceğini tahmin etmek için istemiştim... Muhtemelen renk geçişli mod tuşlarından biri ile düzeltebilirsin.
PC açık ama ledler kumandadan kapalıyken deneyin. Alıcıya elektrik gidiyor olması lazım çünkü...Çok teşekkür ederim denicem pc kapalıyken kumandayı kuzen kurcalamış olabilir denicem