Kule tipi kullandığım halde 80 Dereceyi buluyor.Bu işlemciye sıvı soğutma almak boş masraftan başka bir şey olmaz kule tipi alın yeterli
Görüntü için sıvı soğutma istiyorum diyosanız şunu alınThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasanız 360mm desteklediğine emin olun.DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ve 240mm destekliyor. 2 fanlı olmak zorunda.Bu işlemciye sıvı soğutma almak boş masraftan başka bir şey olmaz kule tipi alın yeterli
Görüntü için sıvı soğutma istiyorum diyosanız şunu alınThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasanız 360mm desteklediğine emin olun.DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hangi kule tipi soğutucuyu kullanıyorsunuz ? Montajı yapılırken bir aksaklık çıkmış olabilir. 240mm almanız mantıklı olmaz yukarda attığım kule tipi soğutucu çoğu 240 a yakın veya daha iyi performans veriyor.Kule tipi kullandığım halde 80 Dereceyi buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 240mm destekliyor. 2 fanlı olmak zorunda.
Güçlü bir kule tipi oyunlarda o işlemciyi 55-60 derecelere çekecektir.The Witcher 3 olsun Cyberpunk 2077 olsun 80 Dereceye kadar çıkıyor sıcaklığı İşlemcime uyumlu bir sıvı soğutma önerir misiniz?
Soğutucunuzu merak ettim kötü değildir umarım,Kule tipi kullandığım halde 80 Dereceyi buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve 240mm destekliyor. 2 fanlı olmak zorunda.