Neler Yeni

çarşı gsm güvenilir mi?

Wraith12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kenan

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
XXXX
Arkadaşlar burda yd kapalı kutu iphonelar uygun fiyatlara satılıyor burdan alişveriş yapan veya bilgisi olan varmı güvenilir mi?
o fiyata bu ürünler verilmez güvenilir mi? sence alınmaz güenilir değil

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Arkadaşlar burda yd kapalı kutu iphonelar uygun fiyatlara satılıyor burdan alişveriş yapan veya bilgisi olan varmı güvenilir mi?
hocam benim bi arkadaşım beşiktaş mağazasından sıfır iphone x almıştı 2 yıl oldu bir sorun çıkmadı ama tabi çıkmayacak diye bir şey yok

fabriciyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fabri Ciyo

Ben buradan daha önce iphone aldım ve cihaz çalıntı çıktı. Bir sürü uğraştım adliyeler vs firma hiç bir şekilde kabullenmiyor. Çalıntı cihaz satıyorlar. Sıfır kapalı kutu diye ilan veriyorlar, gidip bakıyoruz cihaz açılmış kullanılmış. Bir sürü falsoları var. Kesinlikle güvenmeyin ticaret yapmayın. 2-3 lira daha fazla verin daha kurumsal bir yerden alın. En azından başınız ağırmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz
Ben buradan daha önce iphone aldım ve cihaz çalıntı çıktı. Bir sürü uğraştım adliyeler vs firma hiç bir şekilde kabullenmiyor. Çalıntı cihaz satıyorlar. Sıfır kapalı kutu diye ilan veriyorlar, gidip bakıyoruz cihaz açılmış kullanılmış. Bir sürü falsoları var. Kesinlikle güvenmeyin ticaret yapmayın. 2-3 lira daha fazla verin daha kurumsal bir yerden alın. En azından başınız ağırmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz
Merhaba çarşı Gsm den aldığınıza dair bir garanti belgesi varmı ? Çünkü bizden aldığınızda garanti belgesi veririz ve cihazların hepsi ime numarası kontrol edilip alınır. Ayrıca ikinci el olarak aldığımız bütün cihazlardan müşterilerden kimlik fotokopisi ile satış sözleşmesi imzalarız. Bugüne kadar tek bir çalıntı cihaz dükkanımızdan çıkmamıştır. Belliki rakip bir firma olarak mağazamıza çamur atıyorsunuz. Sizi ilk önce Allah’a sonrada müşterimizin vicdanına bırakıyoruz . Yalan yorumunuzla kull hakkına giriyorsunuz .

fabriciyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fabri Ciyo
Merhaba çarşı Gsm den aldığınıza dair bir garanti belgesi varmı ? Çünkü bizden aldığınızda garanti belgesi veririz ve cihazların hepsi ime numarası kontrol edilip alınır. Ayrıca ikinci el olarak aldığımız bütün cihazlardan müşterilerden kimlik fotokopisi ile satış sözleşmesi imzalarız. Bugüne kadar tek bir çalıntı cihaz dükkanımızdan çıkmamıştır. Belliki rakip bir firma olarak mağazamıza çamur atıyorsunuz. Sizi ilk önce Allah’a sonrada müşterimizin vicdanına bırakıyoruz . Yalan yorumunuzla kull hakkına giriyorsunuz .

Siz Allah'ın adını ağzınıza alacak en son kişilersiniz. Esnaf falan değilsiniz. "tek bir cihaz çalıntı çıkmamışmış". Doğudan, ordan burdan topluyorsunuz cihazları, kimisi çalıntı, kimisi açılmış kurcalanmış cihazlar, ilgi alakanız parayı hesabınıza alana kadar.

-Arkadaşlar rakip firma falan değilim. Sırf millet, bunların şatafatlı ilanlarına kanmasın mağdur olmasın diye buraya üyelik açıp yukarıda merak eden arkadaşa cevap vermek istedim. Dediğim gibi 2-3 lira fazla verin daha kurumsal bir yerle ticaret yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,134
Üyeler
162,627
Son üye
beratta
Top Bottom