4-5 akşamdır kullanıyoruz. Tavuk kanat, baget, incik, pirzola 200 derecede 40 dk'da derisi tamamen çıtırlaşıyor tek parça çekemiyorsun bile içide gayet güzel pişiyor. Muhtemelen 30 dk yeter eşim öyle sevdiği için 40dk yapıyoruz. Bir gün bunların yanına göğüs atmıştık bir parçada o bildiğin ince kısımlar kuruyup serleşti denemek lazım ama 30dk dan az sürede pişecektir. Bunları ızgaraya koyup altına soğan, mantar ve biber koyuyoruz. Bir gün marketten aldığımız 1 kg gibi 1 tabak kanatı deneyelim diye tam ve az sıkıştırarak tamamen kapatacak şekilde yerleştirdik ızgaraya ve altında ki biberler tam anlamıyla pişmedi muhtemelen hava akışı sağlanamadı. Kıyaslayabileceğim başka bir makine tecrübem olmadı ama şahsen çok memnunuz.