şu anki işlemcim r5 5600 ancak am5 platformuna geçtiğimde de sıvı soğutucu olarak kullanmak istiyorum o açıdan geleceğe yatırım olacak. ryzen 7 7800x3d almayı planlıyorum sence ona da yeterli olur mu?Lian Li Galahad ilk versiyonunu kullanıyorum 360 mm 5900x'i 60 derecede sabit kullanıyorum bence buda alına bilir
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14058 bu model biraz kafamı karıştırıyor daha iyi gibi geldi sizce?hiç bir sorun yaratmaz lian li üzmez kanaatimce
800 daha cık rgb al bence burdada ucuz sayılacak fiyatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Galahad II Trinity AIO G89.GA2T36B.00 360mm ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
240mm lik modeli dahi giriş seviye 360mm kitlerden başarılı elbette alınabilir.Merhaba incehesap'ta şu anda indirimde gözüküyor alınır mı yoksa daha iyi bir ürün bulunur mu bu bütçeyle?
Alıntıyı görüntüle