Neler Yeni

Sistemim yetiyo ama oyunlar kasıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
Arkadaşlar uzun zamandır şikayetçi olduğum bi mesele var bazı oyunlar var bilgisayarımın sistemi fazlasıyla yetiyo ama yine de kasıyo(minimum ayarlarda bile) . Pc yeniyken zerre kasma yoktu bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum. Oynadığım oyunlar: Batman arkham city goty, arkham asylum, arkham origins, assassin's creed 3 , gta4
sistemim:
İ3 8130-U
4gb Ram(ddr4)
Nvidia Mx110 (2gb ddr5 vram)
NOT:BİLGİSAYARIM LAPTOP

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Yılmaz
Arkadaşlar uzun zamandır şikayetçi olduğum bi mesele var bazı oyunlar var bilgisayarımın sistemi fazlasıyla yetiyo ama yine de kasıyo(minimum ayarlarda bile) . Pc yeniyken zerre kasma yoktu bilgisayarı 3 yıldır kullanıyorum. Oynadığım oyunlar: Batman arkham city goty, arkham asylum, arkham origins, assassin's creed 3 , gta4
sistemim:
İ3 8130-U
4gb Ram(ddr4)
Hangi oyunlar hocam

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,249
İsim
Sinan Aba
sistemim:
İ3 8130-U
4gb Ram(ddr4)
Yani sistem çok iyi değil zaten. Batman için konuşuyorum 30-60fps arası verir fps 60 altına düştümü kasması normal.
Ama önceden sıkıntı yoktu diyorsunuz öncelikle c diskinin çok dolu olmadığına emin olun, 3 yıldır kullanıyormuşsunuz muhtumelen hiç temizlemediniz parçalar çok fazla ısınıyor olabilir, kaspersky indirip birde virus taraması yapın (30 gün deneme veriyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sistem çok iyi değil zaten. Batman için konuşuyorum 30-60fps arası verir fps 60 altına düştümü kasması normal.
Ama önceden sıkıntı yoktu diyorsunuz öncelikle c diskinin çok dolu olmadığına emin olun, 3 yıldır kullanıyormuşsunuz muhtumelen hiç temizlemediniz parçalar çok fazla ısınıyor olabilir, kaspersky indirip birde virus taraması yapın (30 gün deneme veriyor)
sistemim fazlasıyla yeterli batman arkham city gibi eski bi oyudnan bahs ediyoruz arkham knight olsa anlarım ama bu eski oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyunlar hocam
yazdım oraya

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Yılmaz
sistemim fazlasıyla yeterli batman arkham city gibi eski bi oyudnan bahs ediyoruz arkham knight olsa anlarım ama bu eski oyun

yazdım oraya
Sistemde virüs taraması yaparak başlayın olmazsa laptopu güzelce bi silin kaliteli de bir termal macun koyun

yazdım oraya
Bu arada kaspersky dan taramayi tam tarama olarak seçin uzun surebilir ama etkili

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,249
İsim
Sinan Aba

yazdım oraya
YouTube da aynı sizin laptoptaki özelliklere sahip birisi batman City goty de 30-60fps arası alıyor ki dediğim gibi 60 altı kasar. Üstte dedikleri mi yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki
YouTube da aynı sizin laptoptaki özelliklere sahip birisi batman City goty de 30-60fps arası alıyor ki dediğim gibi 60 altı kasar. Üstte dedikleri mi yapabilirsiniz.
o kasmadan bahs etmiyorum mesela 10 dakika oynadım ani bi düşüş oluyo fps de 13-15 arası fps ye düşüyorum 60tan ve bu 3-4 dakika çekiyo sonra yeniden sabit 60fps geliyo bu her 10dakikadan bir oyunda tekrarlanıyo

Sistemde virüs taraması yaparak başlayın olmazsa laptopu güzelce bi silin kaliteli de bir termal macun koyun

Bu arada kaspersky dan taramayi tam tarama olarak seçin uzun surebilir ama etkili
deniyorum

30 gwn deneme veren kaspersky linkini verir misiniz? ben bulamadım da

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,249
İsim
Sinan Aba
o kasmadan bahs etmiyorum mesela 10 dakika oynadım ani bi düşüş oluyo fps de 13-15 arası fps ye düşüyorum 60tan ve bu 3-4 dakika çekiyo sonra yeniden sabit 60fps geliyo bu her 10dakikadan bir oyunda tekrarlanıyo
Büyük ihtimalle laptop ısınıyor. Oyun içinde işlemci ve ekran kartı ısılarını kontrol edin.
30 gwn deneme veren kaspersky linkini verir misiniz? ben bulamadım da

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Melis Korkmaz
Instagram
MelisKorkmazki

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,249
İsim
Sinan Aba
kart bilgileri istiyor
1718830727402.png

İndirme mi yapılmıyor yoksa programda mı kart bilgisi istiyor? çünkü bende download'a bastığım gibi iniyor

Top Bottom