stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,372
- İsim
- Enes
- @stereocrypex
- Steam
- ✪SoloTürk
- rulerkoala
- Discord
- stereohearts#1401
Merhaba Donanım Arşivi Forum ailesi, maalesef ki bugün sizlere iyi haberlerle gelemiyorum. 22 Temmuzdan itibaren ülke genelindeki ayakkabı, tekstil, kozmetik ve gıda ürünlerinde çok ciddi fiyat artışları olacak. Ben Deichmann mağazasında çalışıyorum ve en basit court modeller bile 3-3.5k arasında olacak. Bilekli ayakkabılar 2.8k dan 4k ya çıkacak. Çanta, kep, şapka vb. ürünlerde de aynı oranlarda artışlar söz konusu olacak. Bu oranlarda artış yapacak olan diğer mağazalar ise FLO, Instreet, Boyner ve Skechers. Tanıdığım olan ve kesin bilgi sahibi olduklarım bunlar. Tahminlerime göre şuan indirim ve kampanya yaparak stok eritip daha sonrasında da ürün fiyatlarında artış yapacak mağazalar da illa ki olacak. Yani şuan kampanya yapan mağazalarda da artış olacak. Sizin kendi çalıştığınız veya tanıdığınızın çalıştığı ve zam yapacak olan mağazalar var ise aşağıya lütfen belirtin ki ihtiyacı olan arkadaşların haberi olsun ve oralardan zamdan önce alışveriş yapsınlar. Lütfen ihtiyacınız varsa 22 Temmuza kadar alın, aksi takdirde zaten zor aldığımız ürünleri de almamız artan kredi kartı vade faiz oranları ile daha da zorlaşacak. Bir nebze taksitle alıp hallediyorduk ancak onu da yapamayacağız.
@Mehmet Yılmaz abi ana konu yap ki daha fazla kişi görsün ihtiyacı olan birisi denk gelme şansı artsın.
@Mehmet Yılmaz abi ana konu yap ki daha fazla kişi görsün ihtiyacı olan birisi denk gelme şansı artsın.