Neler Yeni

Kaçak telefon alınır mı

Doks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim akrabamin arkadasi güvenilir bir yer telefon bayisi var izmir/Çankaya'da ben iPhone almayi düşünüyorum iPhone 15 26.500 TL kacak telefon yurt dışı İmei miş sizce almaliymiyim aldiktan sonra 1 sene içersinde getirip zannediyorsam imei ilgili birsey yapip süresiz yapiyormus cihazi adam garantide veriyor sizce almaliymiyim.

eneskaya6

80+ Silver
Her sene 1 Ocak tan itibaren 8 Ay kullanabilirsin

Geri kalan 4 Ayda telefonun simi calismaz.
Wifi vs herseyi kullanabilirsin ama arama yapamazsin dısarda hücresel veriye bağlanamazsin.

Sen telefonu getir biz imei hallederiz diyenlere güvenip alma iphone da öyle bir durum yok.

Sadece 8 Ay kullanabiliyorsun

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
İPhone bilmiyorum ama güvenilir kişi lazım bizde anneme redmi note 13 256 GB 7bin TL'ye aldık imei olayını kendisi yapıyor kapanma ihtimali yok neden dersen. S4 ve general mobil meşhur olduğu zamanları bilirsin ozamandan beri adamlarla iletişim ve ticaret içindeyim. Bende 1 hafta sonra s23 kaçak alcam gelmesini bekliyorum.

İPhone bilmiyorum ama güvenilir kişi lazım bizde anneme redmi note 13 256 GB 7bin TL'ye aldık imei olayını kendisi yapıyor kapanma ihtimali yok neden dersen. S4 ve general mobil meşhur olduğu zamanları bilirsin ozamandan beri adamlarla iletişim ve ticaret içindeyim. Bende 1 hafta sonra s23 kaçak alcam gelmesini bekliyorum.
Devlet isterse imei çakılan xiaomileride kapatabilecek teknolojiye sahip . Çakılan telefon ile kullanılan telefon ayrı olduğunu görebiliyor ama çok fazla kullanılan olduğu için şu an yapmıyor . Seçimden sonra yapma ihtimali var ama bekleyip göreceğiz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
Devlet isterse imei çakılan xiaomileride kapatabilecek teknolojiye sahip . Çakılan telefon ile kullanılan telefon ayrı olduğunu görebiliyor ama çok fazla kullanılan olduğu için şu an yapmıyor . Seçimden sonra yapma ihtimali var ama bekleyip göreceğiz
Mantıklı pusuda bekliyorlar. 🤣

Seemore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Şevket Altınöz
Arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim akrabamin arkadasi güvenilir bir yer telefon bayisi var izmir/Çankaya'da ben iPhone almayi düşünüyorum iPhone 15 26.500 TL kacak telefon yurt dışı İmei miş sizce almaliymiyim aldiktan sonra 1 sene içersinde getirip zannediyorsam imei ilgili birsey yapip süresiz yapiyormus cihazi adam garantide veriyor sizce almaliymiyim.
Alınmaz

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Draq123
Öyle bir şey olmaz olursa ülke çöker
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca öyle kolay bişe olduğunu sanmıyorum görmesi kolay değil tek tak bakmak lazım herkese

satashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umutlu vaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 aldınız mı? Bende almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Birde güvenilir telefoncu öneriniz var mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom