Anakarta değil genellikle kasaya bakılır uyumlu olup olmadığı için.Arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL soğutucusunu alıcam fakat onda 2 tane fan var ben anakartımda(GIGABYTE A620M H) bir tan CPU FAN girişi gördüm diğer fanı takabileceğim bir yer var mı, uygun mu?
Hocam kasa uygun ben fan girişini soruyorumAnakarta değil genellikle kasaya bakılır uyumlu olup olmadığı için.
ARGB yok ama sys fan girişi var bu olur mu sanmıyorum. Kontrolcü almanız gerekebilir ışıklarını kullanmanız için yoksa fan çalışır onda bir sorun yok.Hocam kasa uygun ben fan girişini soruyorum
Hocam iyice araştırdım dediğiniz gibi birleştirici çıkıyor tek pin girişi yetiyor teşekkür ederimhocam anakarta takmak için fan pinlerini birleştiren bir kablo çıkıyor diye biliyorum içinden
Hocam kasa ve ram modelinizi de alabilir miyiz?Arkadaşlar Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL soğutucusunu alıcam fakat onda 2 tane fan var ben anakartımda(GIGABYTE A620M H) bir tan CPU FAN girişi gördüm diğer fanı takabileceğim bir yer var mı, uygun mu?
iç tarafta kalan fan genelde ramlere temas edebiliyor o yüzden biraz yukarı kaldırmak gerekiyor iç tarafta kalan fanı ona göre yazan yüksekliğe +2 cm civarı da ekleyinHocam iyice araştırdım dediğiniz gibi birleştirici çıkıyor tek pin girişi yetiyor teşekkür ederim
XPG LANDER 500Hocam kasa ve ram modelinizi de alabilir miyiz?