m1tRex
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13
- İsim
- Emre
Ben MTOK ile pamukkaleyi seçebiliyorum ve çok yüksek ihtimalle geliyor. Ama aynı zamanda da Selçuk bilgisayar mühendisliği de çok yüksek ihtimalle geliyor
Pamukkale'yi seçersem; Mekatronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerini yazacağım. Bilgisayar müh gelmeme ihtimali var. Ancak Selçuk PC mühendisliği de bu sene tahminen 50k da kapatacak gibi duruyor. Biraz kararsız kaldım. Ne yapsam daha mantıklı olur? Selçuk'un sıralaması daha iyi ve çok yüksek ihtimalle selçuk geliyor. Pamukkaleyi mi öne yazsam daha mantıklı?
Pamukkale'yi seçersem; Mekatronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerini yazacağım. Bilgisayar müh gelmeme ihtimali var. Ancak Selçuk PC mühendisliği de bu sene tahminen 50k da kapatacak gibi duruyor. Biraz kararsız kaldım. Ne yapsam daha mantıklı olur? Selçuk'un sıralaması daha iyi ve çok yüksek ihtimalle selçuk geliyor. Pamukkaleyi mi öne yazsam daha mantıklı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada 50k ile kapatan bölümün gelme ihtimalinin daha yüksek olma sebebi MTOK ile girebiliyor olmam. Daha alt sıradaki Pamukkaleyi yazma düşüncesindeyim ama kararsızım.Ben MTOK ile pamukkaleyi seçebiliyorum ve çok yüksek ihtimalle geliyor. Ama aynı zamanda da Selçuk bilgisayar mühendisliği de çok yüksek ihtimalle geliyor