Gelmez.Arkadaşlar biliyorsunuz son günlerde birkaç uygulamaya yasak geldi ilerleyen vakitte sizce steam gibi oyun platformlarına yasak gelirmi
Gelirse şaşırma.Arkadaşlar biliyorsunuz son günlerde birkaç uygulamaya yasak geldi ilerleyen vakitte sizce steam gibi oyun platformlarına yasak gelirmi
bilmiyorum artık hiçbirşey güven vermiyo düşünsene milletin binlerce tl yatırdığı yerin kapandığınıGelirse şaşırma.
Binlerce TL yi geç, şuan benim sadece oyunların ederi 1000 USD nin üzerinde, daha envanteri saymıyorum bile.bilmiyorum artık hiçbirşey güven vermiyo düşünsene milletin binlerce tl yatırdığı yerin kapandığını
Steam e gelirse her yere gelir i zamanArkadaşlar biliyorsunuz son günlerde birkaç uygulamaya yasak geldi ilerleyen vakitte sizce steam gibi oyun platformlarına yasak gelirmi
doğrusu bide o var bi pazar var ordaBinlerce TL yi geç, şuan benim sadece oyunların ederi 1000 USD nin üzerinde, daha envanteri saymıyorum bile.
Hentai oyunları var diye yasak getirirler emin ol.Arkadaşlar biliyorsunuz son günlerde birkaç uygulamaya yasak geldi ilerleyen vakitte sizce steam gibi oyun platformlarına yasak gelirmi
zaten her şey stresli değilmiş gibi bide bunlara kafaa yorcazbu ülkede net konuşmak çok zor,
kafa yormayın akışına bırakın. her şey olacağına varıyor zaten boşuna kafa yormanın anlamı yok.zaten her şey stresli değilmiş gibi bide bunlara kafaa yorcaz