Neler Yeni

Mirror's Edge Catalyst için nasıl Mod geliştirebilirim?

NatesBase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nate
Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Başlıktan da anlayacağınız üzre Mirror's Edge Catalyst için bir Mod geliştirmek istiyorum aslında oldukça basit bir istek ancak eğer kavrayabilir ve yapabilirsem dahasını yapmak isteyeceğim için geliştirmek istiyorum diye belirtmek istedim. Bu Oyuna soğuk, sisli, soluk ama bir o kadar da keskin ve ciddi bir atmosfer katmak istiyorum yani ingilizce tabiri ile 'Visual' diye hatırlıyorum.

Yardımcı olabilecek Mod Geliştiricisi veya bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim :)

Bu Oyunun orjinal atmosferi/görünümü;

news_mirror_s_edge_back_on_pc-17918.jpg

Bu da yapmak istediğim 'Visual' Mod atmosferi;

wallpaper_mirrors_edge_catalyst_01_1920x1080.jpg

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Başlıktan da anlayacağınız üzre Mirror's Edge Catalyst için bir Mod geliştirmek istiyorum aslında oldukça basit bir istek ancak eğer kavrayabilir ve yapabilirsem dahasını yapmak isteyeceğim için geliştirmek istiyorum diye belirtmek istedim. Bu Oyuna soğuk, sisli, soluk ama bir o kadar da keskin ve ciddi bir atmosfer katmak istiyorum yani ingilizce tabiri ile 'Visual' diye hatırlıyorum.

Yardımcı olabilecek Mod Geliştiricisi veya bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim :)

Bu Oyunun orjinal atmosferi/görünümü;

Alıntıyı görüntüle

Bu da yapmak istediğim 'Visual' Mod atmosferi;

Alıntıyı görüntüle

Frosty Mod Manager ile yapılabiliyor diye biliyorum aynı zamanda varolan modları da düzenleyebiliyorsun.

Bu listeyi incelemeni tavsiye ederim

NatesBase

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nate
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Frosty Mod Manager ile yapılabiliyor diye biliyorum aynı zamanda varolan modları da düzenleyebiliyorsun.

Bu listeyi incelemeni tavsiye ederim
Bu videoyu oyunu modlamak için daha öneceden izlemiştim ancak oyunu doğrudan herhangi bir dosyayı değiştirerek veya dediğim gibi atmosferi etkileyecek şeyler bulamadım daha önce hiç derinlemesine kurcalamadığım bir şey dürüst olmak gerekirse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,510
Üyeler
159,633
Son üye
AnatoleDeibler
Top Bottom