Valorant'tan anakart banı yedim ve 1 Eylül'de açılacak bunun saati belli mi? Sadece 1 Eylül 2024 yazmışlar 1 gün sonra 1 Eylül'de girsem bir sıkıntı olur mu? saat 00:00 da Yoksa garanti olsun diye 2 Eylül'de mi gireyim?
1 eylül de açılacak demişler iştealoooo
Oyunu az önce açtım ve tpm etkinleştirin diye hata çıktı w10 kullanıyorum tpm desteğim yok ne yapmalıyım1 eylül de açılacak demişler işte
Desteğe Tpm desteğim yok diye yazabilirmisin ?Oyunu az önce açtım ve tpm etkinleştirin diye hata çıktı w10 kullanıyorum tpm desteğim yok ne yapmalıyım
umarım kalıcı ban yersin hileciValorant'tan anakart banı yedim ve 1 Eylül'de açılacak bunun saati belli mi? Sadece 1 Eylül 2024 yazmışlar 1 gün sonra 1 Eylül'de girsem bir sıkıntı olur mu? saat 00:00 da Yoksa garanti olsun diye 2 Eylül'de mi gireyim?
Gir bi acılıyosa oyna açılmıyorsa ticket at riotaValorant'tan anakart banı yedim ve 1 Eylül'de açılacak bunun saati belli mi? Sadece 1 Eylül 2024 yazmışlar 1 gün sonra 1 Eylül'de girsem bir sıkıntı olur mu? saat 00:00 da Yoksa garanti olsun diye 2 Eylül'de mi gireyim?
eğer anakart banı yediysen büyük ihtimal hesabın perma ban yemiştir (belki yememiş olabilir bilmiyorum) bu durumda 1 eylülde oyuna farklı bir hesapla giriş yapabilirsin ama ban yiyen hesabınla bir daha giremezsinValorant'tan anakart banı yedim ve 1 Eylül'de açılacak bunun saati belli mi? Sadece 1 Eylül 2024 yazmışlar 1 gün sonra 1 Eylül'de girsem bir sıkıntı olur mu? saat 00:00 da Yoksa garanti olsun diye 2 Eylül'de mi gireyim?
Kardeşim sen ne diyorsun ne hilesi winexp den dolayı yedim allah allahumarım kalıcı ban yersin hileci
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada anakart banın açılmaz hesabının banı açılır xd spoofer cart curta para yedirerek anakartının banını açtıracaksın yada yeni anakart alacaksın kolay gelsin
yazdım bakalımDesteğe Tpm desteğim yok diye yazabilirmisin ?