Neler Yeni

bilgisayar setup'ımı puanla

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz
10/?
image.jpg

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,399
İsim
Mehmet Aslan

Saintes Maries

80+ Bronze
önüne doğru uzanan mikrofon konfor alanını daraltmıyor ise gayet hoş. çok fazla göze batmamak ile beraber klavyenin bulunduğu bölge biraz boş gözüküyor. ufak mousepad kullanmak için farklı bir sebebin yoksa küçük mousepadi büyüğü ile değiştirip masayı daha dolu ve şık gösterebilirsin. kulaklığımı yeni aldığımda ben de ekrana asıyordum ama zamanla kulaklığın belli başlı bölgelerinde çatlamalar, soyulmalar meydana geldi. kulaklığı doğrudan masaya koyman belki senin için daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önüne doğru uzanan mikrofon konfor alanını daraltmıyor ise gayet hoş. çok fazla göze batmamak ile beraber klavyenin bulunduğu bölge biraz boş gözüküyor. ufak mousepad kullanmak için farklı bir sebebin yoksa küçük mousepadi büyüğü ile değiştirip masayı daha dolu ve şık gösterebilirsin. kulaklığımı yeni aldığımda ben de ekrana asıyordum ama zamanla kulaklığın belli başlı bölgelerinde çatlamalar, soyulmalar meydana geldi. kulaklığı doğrudan masaya koyman belki senin için daha iyi olur.
mikrofon önüme gelmiyor, gayet güzel şekilde ayarladım, klavyenin bilek desteği var oyun oynarken onu takıyorum oradaki boş alan baya bi daralıyor, uzun mousepad kullanamıyorum bilgisayar başında birşeyler yerken illa dökülüyor ve mousepad olduğu için leke tutuyor, kulaklığın deri kısmında zaten çatlamalar ve soyulmalar var değiştirmeyi düşünüyorum.

Saintes Maries

80+ Bronze
mikrofon önüme gelmiyor, gayet güzel şekilde ayarladım, klavyenin bilek desteği var oyun oynarken onu takıyorum oradaki boş alan baya bi daralıyor, uzun mousepad kullanamıyorum bilgisayar başında birşeyler yerken illa dökülüyor ve mousepad olduğu için leke tutuyor, kulaklığın deri kısmında zaten çatlamalar ve soyulmalar var değiştirmeyi düşünüyorum.
daha önce bu tarz mikrofon kullanmadığım için dikkatimi çekmişti, önüne gelmiyorsa mükemmel. hem göze hitap hem konfor açısından iyi iş çıkarmışsın. allah kazasız belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Derin Deniz

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Ortam güzel ama bide gündüz cekip atsaydin . 6 puan

Boyle seyler paylasmayin ya benimde canım çekiyor . Kendi setupımı paylaşasım geliyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,835
Üyeler
159,547
Son üye
Smiladon
Top Bottom