hocam attığım modellere bakabilirsinGeleceğe yatırım gibi de düşünebilirsin . Yani ilerde değiştirdiğimde işlemcimi beni üzmesin.
hocam attığım modellere bakabilirsinGeleceğe yatırım gibi de düşünebilirsin . Yani ilerde değiştirdiğimde işlemcimi beni üzmesin.
hocam dediğim gibi estetik için istiyorum sıvı soğutma bu hava soğutucu ile aynı işlevi görse de olur. Aynı dereceleri vs versede olur.https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunun rgb siz modeli var bende 5600x i gayet soğutuyor.o işlemciye sıvı soğutma fazla hocam bence
hocam 240 lık link açılmıyor da model yazma şansın var mı ayrıca 360 mm olan parasına değer mi sence360 için bunlar var https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ah-islemci-sivi-sogutucu/?ref=akakce&v=1.80.2
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
240 olarak bu var https://www.siinerji.gen.tr/deepcoo...sogutucu-p-47821?utm_campaign=akakce&v=1.39.3
iki İ koydum birini sil 240 linki için
240lık ta linkte firma isminde 2 i harfi var 1 tanesini sil açılırhocam dediğim gibi estetik için istiyorum sıvı soğutma bu hava soğutucu ile aynı işlevi görse de olur. Aynı dereceleri vs versede olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 240 lık link açılmıyor da model yazma şansın var mı ayrıca 360 mm olan parasına değer mi sence
360 hakkında çok net fikrim yok ancak markası iyi 240 modeli deepcool le520 bu arada 240 olarak deppcool ls520se de bakılabilirhocam dediğim gibi estetik için istiyorum sıvı soğutma bu hava soğutucu ile aynı işlevi görse de olur. Aynı dereceleri vs versede olur.
hocam 240 lık link açılmıyor da model yazma şansın var mı ayrıca 360 mm olan parasına değer mi sence
hocam dediğim gibi estetik için istiyorum sıvı soğutma bu hava soğutucu ile aynı işlevi görse de olur. Aynı dereceleri vs versede olur.
kendim le520 modelini kullanıyorum 240mm 5600 işlemci prime 95 testinde 61 62 derece anca görüyorhocam dediğim gibi estetik için istiyorum sıvı soğutma bu hava soğutucu ile aynı işlevi görse de olur. Aynı dereceleri vs versede olur.
hava soğutmalar daha uzun ömürlüdür hocam. eğer bi asus lianli marka almayacaksan.3 yıla pompada arıza vermesi muhtemel oluyor.benim corsair 120lik sıvı soğutma öyle bozulduGeleceğe yatırım gibi de düşünebilirsin . Yani ilerde değiştirdiğimde işlemcimi beni üzmesin.
hocam corsair 120likleri çok kalitesiz yapıyorhava soğutmalar daha uzun ömürlüdür hocam. eğer bi asus lianli marka almayacaksan.3 yıla pompada arıza vermesi muhtemel oluyor.benim corsair 120lik sıvı soğutma öyle bozuldu
Evet dostum izledim ben bu videoyu teşekkür ederim ama yine de yardımın için.hocam şu videoyu izleyince ne demek istediğimi anlayacaksın.
tamamdır teşekkür ederim desteğin için hocamkendim le520 modelini kullanıyorum 240mm 5600 işlemci prime 95 testinde 61 62 derece anca görüyor
hmmm anladım yani 3 sene sonra bana bir daha soğutucu masrafı çıkarabilir bunlar.hava soğutmalar daha uzun ömürlüdür hocam. eğer bi asus lianli marka almayacaksan.3 yıla pompada arıza vermesi muhtemel oluyor.benim corsair 120lik sıvı soğutma öyle bozuldu
Önerin için teşekkür ederim.
7800x3d yi hava soğutucuyla kullanan arkadaşlar bile var 7500f'e rahatlıkla yeter sıvı soğutma ise biraz keyfi ve görsellik işi olur
Hocam benim bütçeyi aşıyor bu ama teşekkürler önerin içinMSI Mag CoreLiquid M240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag CoreLiquid M240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid M240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.150,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com