Neler Yeni

Distribütörü İyi Olan Gaming Laptop Önerisi Bütçe 26K

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
Bütçe
26000
26000₺ fiyat bandında gaming laptop arıyorum. Önceliğim laptop bozulduğunda ilgilenecek distribütör arıyorum çoğu yerde teknik servisler ilgilenmiyormuş diye okudum. Mesela Vatan Bilgisayar üzerinden alsam servisi garantisi iyi ama Hepsiburada, N11 vb. yerlerden alırsam kendim servisi aradığım için çok uğraşırım diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
Maalesef trde distirbütörler çok ilgili değil onun yerine amazon yada hepsiburadadan alırsanız ürünü onların desteği daha iyi oluyor

barisd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barış Duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef trde distirbütörler çok ilgili değil onun yerine amazon yada hepsiburadadan alırsanız ürünü onların desteği daha iyi oluyor
Evet dediğiniz gibi yapabilirim, birde Hepsiburada üzerinden alırken satıcıyı Hepsiburada mı tercih etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Kaçağan
26000₺ fiyat bandında gaming laptop arıyorum. Önceliğim laptop bozulduğunda ilgilenecek distribütör arıyorum çoğu yerde teknik servisler ilgilenmiyormuş diye okudum. Mesela Vatan Bilgisayar üzerinden alsam servisi garantisi iyi ama Hepsiburada, N11 vb. yerlerden alırsam kendim servisi aradığım için çok uğraşırım diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Bu tarz bir sıkıntın varsa en iyisi Monster almak. Hiçbir marka teknik konusunda Monster ile rakip bile olamaz. Özellikle tavsiyem Lenovo sakın alma. En kötü teknik destek onların. Ek olarak Acer alırsan sadece arıza durumunda parça değişiminde yardımcı olurlar. Acer çalışanları şu forumdakiler kadar konuya hakim değiller.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,119
Üyeler
164,965
Son üye
ethanhunt
Top Bottom