Neler Yeni

Kendi Topladığım Sistemi Değerlendirir Misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
Durun , anakartı değiştirdiniz ramlerde doğru seçim değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamla 4070 ti super topladık burda vjvjvjvf
Hocam vallahi sistem topladınız :D Anakart ve ramler sizin gösterdiğiniz şekilde.Sizin sisteme sadece soğutucu ekledim

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci
Adamla topladık o sistemi üstlere bak biraz 😀
Valla görmemişim hocam ilahi vallahi tebessüm ettim. Aynı şeyleri düşünüp aynı tavsiyelerde bulunmuşuz.

Hocam vallahi sistem topladınız :D Anakart ve ramler sizin gösterdiğiniz şekilde.Sizin sisteme sadece soğutucu ekledim
Bu arada biostar olan anakart gözle görülür şekilde daha kaliteli haberiniz olsun. İlla MSI olsun demezseniz Biostar yapın.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
7600 seçin , soğutucu olarak peerles assasin biostar daha kaliteli olsada 500 tl farka + marka düşüşüne değer mi bilemedim ama biraz daha kaliteli kabul ederim ama değişen çok bir şey olurmu, olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
Valla görmemişim hocam ilahi vallahi tebessüm ettim. Aynı şeyleri düşünüp aynı tavsiyelerde bulunmuşuz.

Bu arada biostar olan anakart gözle görülür şekilde daha kaliteli haberiniz olsun. İlla MSI olsun demezseniz Biostar yapın.
Biostrarın bios ayarları biraz problemli diye duymuştum ama , herhangi bir marka takıntım yok aslında.Anakartın soğutma performansı benim için daha önemli

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci
AM5 anakart Kağıdı
1725997842352.png

1725997864169.png

Biostarın vrm'leri daha fazla. İşlemci için direkt ayrı vrm'i de bulunmakta ve ayrıca 4 ram slotu var yanlış görmüyorsam wifi da varmış. Bios flash tuşu olması da önemli direkt usb ile bios güncelleyebilirsiniz.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
AM5 anakart Kağıdı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biostarın vrm'leri daha fazla. İşlemci için direkt ayrı vrm'i de bulunmakta ve ayrıca 4 ram slotu var yanlış görmüyorsam wifi da varmış. Bios flash tuşu olması da önemli direkt usb ile bios güncelleyebilirsiniz.
O zaman şöyle alsın bir saniye

Biostrarın bios ayarları biraz problemli diye duymuştum ama , herhangi bir marka takıntım yok aslında.Anakartın soğutma performansı benim için daha önemli
Bu alttaki hali daha tatmin edici bence ssd biraz daha yavaş , ama kingston

6400mhz cl32 ye çevirdim rami 300 tl ye

Ekler

• IMG_1763.jpeg
    IMG_1763.jpeg
    462.5 KB · Hit: 18
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan
O zaman şöyle alsın bir saniye

Bu alttaki hali daha tatmin edici bence ssd biraz daha yavaş , ama kingston

6400mhz cl32 ye çevirdim rami 300 tl ye
Taksit yapalım diye çırpınıyorum 1 aydır ama sizin sistemi alacağız artık hocam :D Elinize sağlık çok teşekkür ederim.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
AM5 anakart Kağıdı
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bence sizde çok güzel sistem önermişsiniz , benim sistemdeki anakart eksikliğini yakaladınız sizin sistemdeki tek farklılıkta jetstream ekran kartı önermişsiniz yd deki fiyat farkı gamerockun 100 dolar civarı daha pahalı ve soğutması asus tuf kalitesinde , rogla yarışır o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Doğukan

Çok teşekkür ederim hocam

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci
Bence sizde çok güzel sistem önermişsiniz , benim sistemdeki anakart eksikliğini yakaladınız sizin sistemdeki tek farklılıkta jetstream ekran kartı önermişsiniz yd deki fiyat farkı gamerockun 100 dolar civarı daha pahalı ve soğutması asus tuf kalitesinde , rogla yarışır
Ramleri de cl48 tuttum. En ucuz 4070 tis kartını seçtim. Bütçeyi zorlamayayim dedim, yoksa kesinlikle daha kaliteli olan daha memnun eder.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Taksit yapalım diye çırpınıyorum 1 aydır ama sizin sistemi alacağız artık hocam :D Elinize sağlık çok teşekkür ederim.
Şu kristallerin rgb detayı yeter,
Aşağı yukarı soğutma performansı bunla benzer olur

Ramleri de cl48 tuttum. En ucuz 4070 tis kartını seçtim. Bütçeyi zorlamayayim dedim, yoksa kesinlikle daha kaliteli olan daha memnun eder.
100 tl fark var aralarında yd de 100 dolar civarıydı iki ekran kartının fiyat farkı

100 tl fark var aralarında yd de 100 dolar civarıydı iki ekran kartının fiyat farkı
Tek kaliteli palit ama buda harbi çok kaliteli

Gamerocka dikkat edin, hayırlı olsun başka söylenecek söz yok

Birde işlemciye oc performansınızı daha da iyileştirir , o fanla sorun olmadanda yapabilirsiniz

Ekler

• IMG_1764.jpeg
    IMG_1764.jpeg
    1.3 MB · Hit: 17
Son düzenleme:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Fırat divitci

Tek kaliteli palit ama buda harbi çok kaliteli

Gamerocka dikkat edin, hayırlı olsun başka söylenecek söz yok
Ben de galax super sg kullanıyorum daha bu kalitede bir ürüne denk gelmedim. 4080'lerin bir tier listine bakayım gamerock ne sırada merak ettim. 1 tier altındaymış benimkinin

Ekler

• Screenshot_20240910_230752_YouTube.jpg
    Screenshot_20240910_230752_YouTube.jpg
    1.2 MB · Hit: 14

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Ben de galax super sg kullanıyorum daha bu kalitede bir ürüne denk gelmedim. 4080'lerin bir tier listine bakayım gamerock ne sırada merak ettim. 1 tier altındaymış benimkinin
Bence haksızlık etmişler , en az 4 yıldızlık bir kart sıcaklık değerleri olarak ve görsellik açısındanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,156
Üyeler
159,583
Son üye
jubababa
Top Bottom