Neler Yeni

Xfx 7900 xt ektan kartı alınır mı?

OFCANTY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ENES
Yaklaşık 1 aydır indirimde 7900 xt bekliyordum bugün bu karta denk geldim sizce bu fiyata değermi yoksa biraz daha beklemelimiyim

Ekler

• Screenshot_2024-09-12-21-18-26-823_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-09-12-21-18-26-823_com.android.chrome.jpg
    451.7 KB · Hit: 57

Bünyamina

80+ Platinum

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 k
Hocam hiç sormana bile gerek yok bu konuda sapphire alınıyor genelde xtx alınırken (ben öyle biliyorum aıkıntı yaşayan çıkmadı)

Grkemyy

80+
Xtx olarak Sapphire pulse modeli 35 k değermi sizce ondan sonra en ucuz asus onun fiyatı ise 45 k
XFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).

OFCANTY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ENES
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
XFX soğutması ile ünlüdür ve sessizliğiyle. Sapphire ise fabrika çıkışlı oc olmasına rağmen biraz daha fazla oc yapıyorlar. Soğutması üzmez ve daha ucuzdur, alınır. Nitro+ model ise kesinlikle alınır dünyada top5 listesindeki kart modeli firmalarından biridir. XFX in her modeli alınır. (SWFT, QICK ve MERC).
Sen olsan peki bu durumda hangisini alırdın

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
Bütün cümleler doğru(%99.9)

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
Merc pulseden daha iyi bir model. Mercin rakibi nitro+. Kesinlikle alınır.

Grkemyy

80+
Sen olsan peki bu durumda hangisini alırdın
Fark etmez ikisinide. Hem sapphire hem xfx alırdım. Bol bol para varsa en iyisi hangisi ise onu tabiiki alırım. Ama ortalama veyaz birazcık daha az ise hangisi fiyatına göre daha iyi ise onu alırdım. Temel olarak senin sorunun cevabi yine aynı: fark etmez ama para bol bol var ise en iyisi.

Gurkanpiro

80+ Platinum
cok dogru bilgi xfx kullanıyorum memnunum

Grkemyy

80+
cok dogru bilgi xfx kullanıyorum memnunum
Bende. Müthiş bi marka şimdi fanboy falan değilim he ama baya bi memnunum. Hem fazla ses yapmıyor hemde soğutması müthiş. İlk kademe olan SWFT modelini kullanıyorum birde. QICK ve MERC çooook daha iyidir. Kullandığım kart: Xfx swft rx6700 10gb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,614
Üyeler
163,348
Son üye
arifmuti61
Top Bottom