Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 32.499 TL 🔥🔥🔥🔥

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Evet öyleymiş, bayağı güzel. Bi de Exynos'larla donatmasalardı şunları işte...
25 serisini full Snapdragon yapacaklarını açıklamışlar ocak şubat aylarında çıkar büyük ihtimalle. Vakti olan arkadaşlar kendilerine göre değerlendirebilir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,864
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
25 serisini full Snapdragon yapacaklarını açıklamışlar ocak şubat aylarında çıkar büyük ihtimalle. Vakti olan arkadaşlar kendilerine göre değerlendirebilir.
Ben karışık olacak diye biliyorum ama öyleyse ne güzel tabii.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben karışık olacak diye biliyorum ama öyleyse ne güzel tabii.
Çıkan sızıntılar bütün cihazların ülke fark etmeksizin SD ile gelecek olması yönünde. Aslında S24'ün bu kadar fiyat düşürmesinden anlaşılır bir şey.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,864
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çıkan sızıntılar bütün cihazların ülke fark etmeksizin SD ile gelecek olması yönünde. Aslında S24'ün bu kadar fiyat düşürmesinden anlaşılır bir şey.
Çoğu kişiye o yüzden S23 serisi daha çekici geliyor zaten. Exynos 2400'ü bayağı toparladılar ama hâlâ saçma sapan şeyler yaşayanlar vardı.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Birol Olcaytürkan
Çoğu kişiye o yüzden S23 serisi daha çekici geliyor zaten. Exynos 2400'ü bayağı toparladılar ama hâlâ saçma sapan şeyler yaşayanlar vardı.
S24'ün bütün serisine 7 yıl güncelleme vermesi çok iyi. Exynos 2400'ü neredeyse bütün editörler övüyor eski Exynos sürümlerindeki şikayetlerin düzeltildiğini söylüyorlar. Sadece SD 8 Gen 3'den biraz daha ısınma ve test puanları biraz aşağıda ama günlük kullanımda fark edilmiyor. Ben telefonda oyunda oynamam o yüzden ısınma bende olmuyor. Valla aldığımdan beri çok memnunum. S23 Ultra'yı da düşündüm ama 8 Gen 2'den daha iyi olması ve özellikle 7 yıl hem sistem hem de güvenlik güncelleştirmesi ağır bastı. Bundan önce Note 10 Plus vardı. Onda ki Spen özelliği iyiydi ama ileride ekonomiyi düzeltirsek Ultra modellerine bakarım.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
S24'ün bütün serisine 7 yıl güncelleme vermesi çok iyi. Exynos 2400'ü neredeyse bütün editörler övüyor eski Exynos sürümlerindeki şikayetlerin düzeltildiğini söylüyorlar. Sadece SD 8 Gen 3'den biraz daha ısınma ve test puanları biraz aşağıda ama günlük kullanımda fark edilmiyor. Ben telefonda oyunda oynamam o yüzden ısınma bende olmuyor. Valla aldığımdan beri çok memnunum. S23 Ultra'yı da düşündüm ama 8 Gen 2'den daha iyi olması ve özellikle 7 yıl hem sistem hem de güvenlik güncelleştirmesi ağır bastı. Bundan önce Note 10 Plus vardı. Onda ki Spen özelliği iyiydi ama ileride ekonomiyi düzeltirsek Ultra modellerine bakarım.
Şu an ne kullanıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aykut Adil Çınar
S23 256 mı s24 128 mi çok arada 2.5k falan oynuyor sanırım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,864
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
S23 256 mı s24 128 mi çok arada 2.5k falan oynuyor sanırım
Kameraları aynı, işlemcisi S24'ün biraz daha güçlü ama daha fazla ısınıyor. Oyun oynamayacaksan işlemci farkını anlaman imkansız. Ek olarak S24'ün ekran çerçeveleri biraz daha ince ve 7 yıl güncelleme sözü avantajı var.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Şu samsungda Türkçe sesli asistan niye yok aklım almıyor dışarıdan google filan yüklüyorum oda telefona tam hakimiyet kuramıyor, arkadaş ben iphone 4sde 10 yıl önce siri kullanıyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerimhan Altıparmak
S24 Plus kullanıyorum bu fiyata kesinlikle öneririm muazzam telefon. 4 ay önce bu fiyatlardaydı.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Birol Olcaytürkan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Erdoğan Aktaş
ABİLER size bir soru bu fiyata yurtdışı s24 ultra mı s24 TR Mİ

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,864
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
ABİLER size bir soru bu fiyata yurtdışı s24 ultra mı s24 TR Mİ
Bu kayıt işlerinin ne olacağını kimse bilemez. 2 ay sonra engellerler, bitti denir telefon ölü fiyata kalabilir elinde hat desteği olmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,184
Üyeler
160,971
Son üye
YigitAkbulut
Top Bottom