25 serisini full Snapdragon yapacaklarını açıklamışlar ocak şubat aylarında çıkar büyük ihtimalle. Vakti olan arkadaşlar kendilerine göre değerlendirebilir.Evet öyleymiş, bayağı güzel. Bi de Exynos'larla donatmasalardı şunları işte...
25 serisini full Snapdragon yapacaklarını açıklamışlar ocak şubat aylarında çıkar büyük ihtimalle. Vakti olan arkadaşlar kendilerine göre değerlendirebilir.Evet öyleymiş, bayağı güzel. Bi de Exynos'larla donatmasalardı şunları işte...
Ben karışık olacak diye biliyorum ama öyleyse ne güzel tabii.25 serisini full Snapdragon yapacaklarını açıklamışlar ocak şubat aylarında çıkar büyük ihtimalle. Vakti olan arkadaşlar kendilerine göre değerlendirebilir.
Çıkan sızıntılar bütün cihazların ülke fark etmeksizin SD ile gelecek olması yönünde. Aslında S24'ün bu kadar fiyat düşürmesinden anlaşılır bir şey.Ben karışık olacak diye biliyorum ama öyleyse ne güzel tabii.
Çoğu kişiye o yüzden S23 serisi daha çekici geliyor zaten. Exynos 2400'ü bayağı toparladılar ama hâlâ saçma sapan şeyler yaşayanlar vardı.Çıkan sızıntılar bütün cihazların ülke fark etmeksizin SD ile gelecek olması yönünde. Aslında S24'ün bu kadar fiyat düşürmesinden anlaşılır bir şey.
S24'ün bütün serisine 7 yıl güncelleme vermesi çok iyi. Exynos 2400'ü neredeyse bütün editörler övüyor eski Exynos sürümlerindeki şikayetlerin düzeltildiğini söylüyorlar. Sadece SD 8 Gen 3'den biraz daha ısınma ve test puanları biraz aşağıda ama günlük kullanımda fark edilmiyor. Ben telefonda oyunda oynamam o yüzden ısınma bende olmuyor. Valla aldığımdan beri çok memnunum. S23 Ultra'yı da düşündüm ama 8 Gen 2'den daha iyi olması ve özellikle 7 yıl hem sistem hem de güvenlik güncelleştirmesi ağır bastı. Bundan önce Note 10 Plus vardı. Onda ki Spen özelliği iyiydi ama ileride ekonomiyi düzeltirsek Ultra modellerine bakarım.Çoğu kişiye o yüzden S23 serisi daha çekici geliyor zaten. Exynos 2400'ü bayağı toparladılar ama hâlâ saçma sapan şeyler yaşayanlar vardı.
Şu an ne kullanıyorsun?S24'ün bütün serisine 7 yıl güncelleme vermesi çok iyi. Exynos 2400'ü neredeyse bütün editörler övüyor eski Exynos sürümlerindeki şikayetlerin düzeltildiğini söylüyorlar. Sadece SD 8 Gen 3'den biraz daha ısınma ve test puanları biraz aşağıda ama günlük kullanımda fark edilmiyor. Ben telefonda oyunda oynamam o yüzden ısınma bende olmuyor. Valla aldığımdan beri çok memnunum. S23 Ultra'yı da düşündüm ama 8 Gen 2'den daha iyi olması ve özellikle 7 yıl hem sistem hem de güvenlik güncelleştirmesi ağır bastı. Bundan önce Note 10 Plus vardı. Onda ki Spen özelliği iyiydi ama ileride ekonomiyi düzeltirsek Ultra modellerine bakarım.
Kameraları aynı, işlemcisi S24'ün biraz daha güçlü ama daha fazla ısınıyor. Oyun oynamayacaksan işlemci farkını anlaman imkansız. Ek olarak S24'ün ekran çerçeveleri biraz daha ince ve 7 yıl güncelleme sözü avantajı var.S23 256 mı s24 128 mi çok arada 2.5k falan oynuyor sanırım
S24 PlusŞu an ne kullanıyorsun?
Bence bu saatten sonra hiçbir telefonun 128 GB versiyonunu alma..S23 256 mı s24 128 mi çok arada 2.5k falan oynuyor sanırım
Bu kayıt işlerinin ne olacağını kimse bilemez. 2 ay sonra engellerler, bitti denir telefon ölü fiyata kalabilir elinde hat desteği olmadan.ABİLER size bir soru bu fiyata yurtdışı s24 ultra mı s24 TR Mİ