Neler Yeni

FM24 Yeni Başlayacağım

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
FM24 oynayacağım, Epic bedava dağıttığı için aldım ancak öncesinde hiç FM oynamadım, herkes yeni başlayanlar için karışık olduğunu söylüyor. Futbolla ilgileniyorum, oyun ilgimi çekiyor ama anlatıldığı gibi fazla detaylı ve karışıksa sıkılıp bırakabilirim. Kolaylaştırmanın ya da basitleştirmenin bir yolu var mı acaba?

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Ahmet Kocar
Bu türe alıştırma yapmak için basit telefondan idle oyunlar oyna. Deep Town öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aral Dinç
Hocam benim fm serilerinde 1000+ saatim var başlarda zorlanman normal çok küçük külplerde başlamazsan öğrenmek daha rahat olur taktik kısmını şimdilik atlayıp oynamak istediğin (3 lü 4 lü 5 li defans) taktiği hazır olarak bulup yavaş yavaş üstünde değişikler yapabilirsin . onun dışında kafanın karıştığı bir şey olursa sora bilirisn

hamzaersoy

80+ Bronze
kolaylaştırmanın bir yolu yok da kovula kovula futbolcularla kavga ede ede öğreneceksin sonuçta oyunun bir kılavuzu yok ben dahil herkes birkaç sezon sefalet çekerek kavradık. belki 2-3 yıldır oynayan adam bile şimdi girse bilmediği bir şey keşfeder o yüzden çok uçsuz bucaksız bir oyun. sana tavsiyem çok güçlü bir takım alıp hazır taktik indirip o save ile oynamaya başla. muhtemelen oyuncunun moralini, taktiğe olan yatkınlığını, antrenman düzenini, antrenörlerin tercihlerini güzel ayarlamayacağın için yine kaybedeceksin ve zamanla mantıklı transferler yapıp, newgenler bulup, antrenmanı antrenörleri kendi taktiğine göre dizip zamanla kendi taktiğini de oluşturursun. tam olarak bu dizin ilerliyor oyunda zaten

nue0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Çubukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kolaylaştırmanın bir yolu yok da kovula kovula futbolcularla kavga ede ede öğreneceksin sonuçta oyunun bir kılavuzu yok ben dahil herkes birkaç sezon sefalet çekerek kavradık. belki 2-3 yıldır oynayan adam bile şimdi girse bilmediği bir şey keşfeder o yüzden çok uçsuz bucaksız bir oyun. sana tavsiyem çok güçlü bir takım alıp hazır taktik indirip o save ile oynamaya başla. muhtemelen oyuncunun moralini, taktiğe olan yatkınlığını, antrenman düzenini, antrenörlerin tercihlerini güzel ayarlamayacağın için yine kaybedeceksin ve zamanla mantıklı transferler yapıp, newgenler bulup, antrenmanı antrenörleri kendi taktiğine göre dizip zamanla kendi taktiğini de oluşturursun. tam olarak bu dizin ilerliyor oyunda zaten
Hazır taktikler için önerdiğin bir site var mı hocam? Bir de lisans yaması ya da forma yaması gibi bir şeyler yapılıyormuş sanırım, önerebileceğin bir site varsa çok iyi olur.

hamzaersoy

80+ Bronze
Hazır taktikler için önerdiğin bir site var mı hocam? Bir de lisans yaması ya da forma yaması gibi bir şeyler yapılıyormuş sanırım, önerebileceğin bir site varsa çok iyi olur.
sortitoutsi sitesinde yapılıyor bütün yamalar. zaten fm bedava olduğu için son 1 haftada çok fazla türkçe içerik çıktı youtubeda son yüklenen videolardan bir tanesini izleyerek yamaların hepsini halledersin. taktik olayını ise youtube'a google'a yazarak zaten bulabilirsin. 3lü 4lü 5li defans nasıl istersen. kendi ligine kıyasla kötü olan takımlar için taktikler vardır, kendi liginin favorisi olan takımlar için taktikler vardır. uygun olanı seç ve olabildiğince kolaylaştır oyunu kendin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bir de yamaları eksiksiz kurmak istiyorsan (forma, logo, gerçek yüzler, lisanslı isimler..) yaklaşık 30gb falan yer açman gerekebilir

Top Bottom