Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Vok Yeni Sistem🔥12400f DDR5 4060 21k

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre

japontess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fatih
5 ila 7 iş günü içerisinde kargolayacaklarını söylemişlerdi. Yarın tam 7.iş günü, sözde kargolar çalışmadığından hafta sonu iş günü olarak sayılmıyormuş. Benim bildiğim birçok kargo cumartesi de çalışıyor. Büyük ihtimalle araştırsam pazar günü de çalışan firmalar vardır. Neyse bakalım geçen hafta pazar günü sipariş verdim. Nasıl bir gerekçe sunacaklar yarın. Bu sistemi montajlı veya montajsız sipariş edip de teslim alan var mı? Biz neden bu kadar bekliyoruz?

xrealdyhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Eren
5 ila 7 iş günü içerisinde kargolayacaklarını söylemişlerdi. Yarın tam 7.iş günü, sözde kargolar çalışmadığından hafta sonu iş günü olarak sayılmıyormuş. Benim bildiğim birçok kargo cumartesi de çalışıyor. Büyük ihtimalle araştırsam pazar günü de çalışan firmalar vardır. Neyse bakalım geçen hafta pazar günü sipariş verdim. Nasıl bir gerekçe sunacaklar yarın. Bu sistemi montajlı veya montajsız sipariş edip de teslim alan var mı? Biz neden bu kadar bekliyoruz?
Kral müsteri hizmetleri ile görüştüm bugün bende pazar günü sipariş vermiştim bugün iş günü olarak 6. gün şöyle dedi "Anakartınız tedarikçiden çarşamba gününe kadar gelicek perşembe günü çıkışı yapılır." 1 haftayı geçti daha kargolanacak

The Joker

80+
ellerinde o kadar stok yoksa neden satış yaparlarki. önce tüm parçaların stoklarını al diz abi. ondan sonra sistemi paylaş. malesef klasik türk mantığı para cebe girene kadar. insanlar bir heves ile almış , biran evvel sistemlerine kavuşmak istedikleri umrundamı onların.

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir

xrealdyhd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yiğit Eren
ellerinde o kadar stok yoksa neden satış yaparlarki. önce tüm parçaların stoklarını al diz abi. ondan sonra sistemi paylaş. malesef klasik türk mantığı para cebe girene kadar. insanlar bir heves ile almış , biran evvel sistemlerine kavuşmak istedikleri umrundamı onların.
vallahi ya birde 5 iş gününe kadar teslim edilcektir dediler sonra yoğunluk var 5-7 gün dediler şimdide bunu diyorlar

Top Bottom