Şaka gibi kaç gün oldu hâla gelcek,bide sistemi 23k ya yeniden satışa koymuşlargüncelleme yarın 1 hafta olacak, hala sipariş hazırlanıyorda.
Şaka gibi kaç gün oldu hâla gelcek,bide sistemi 23k ya yeniden satışa koymuşlargüncelleme yarın 1 hafta olacak, hala sipariş hazırlanıyorda.
İndirimli fiyattan stok belirli adetlerde cıkar.Şaka gibi kaç gün oldu hâla gelcek,bide sistemi 23k ya yeniden satışa koymuşlar
Şuanki fiyatı bile uygun gibiİndirimli fiyattan stok belirli adetlerde cıkar.
Adeti aşınca fiyat zamlanır bu hep böyledir.
hala verilmedi dimi kaç gün oldu ya çoktan gelir diyordumŞaka gibi kaç gün oldu hâla gelcek,bide sistemi 23k ya yeniden satışa koymuşlar
Kral müsteri hizmetleri ile görüştüm bugün bende pazar günü sipariş vermiştim bugün iş günü olarak 6. gün şöyle dedi "Anakartınız tedarikçiden çarşamba gününe kadar gelicek perşembe günü çıkışı yapılır." 1 haftayı geçti daha kargolanacak5 ila 7 iş günü içerisinde kargolayacaklarını söylemişlerdi. Yarın tam 7.iş günü, sözde kargolar çalışmadığından hafta sonu iş günü olarak sayılmıyormuş. Benim bildiğim birçok kargo cumartesi de çalışıyor. Büyük ihtimalle araştırsam pazar günü de çalışan firmalar vardır. Neyse bakalım geçen hafta pazar günü sipariş verdim. Nasıl bir gerekçe sunacaklar yarın. Bu sistemi montajlı veya montajsız sipariş edip de teslim alan var mı? Biz neden bu kadar bekliyoruz?
vatandaki kesinlikle ddr5 uğruna 4060ti kaçırmao sistem mi yok sa bu sistem mi sizce arkadaşlar
INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-RTX 4060 Ti-PRO H610M-E-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
vallahi ya birde 5 iş gününe kadar teslim edilcektir dediler sonra yoğunluk var 5-7 gün dediler şimdide bunu diyorlarellerinde o kadar stok yoksa neden satış yaparlarki. önce tüm parçaların stoklarını al diz abi. ondan sonra sistemi paylaş. malesef klasik türk mantığı para cebe girene kadar. insanlar bir heves ile almış , biran evvel sistemlerine kavuşmak istedikleri umrundamı onların.
daha iyisi gelir diye bekliyorumvatandaki kesinlikle ddr5 uğruna 4060ti kaçırma
gelir belkidaha iyisi gelir diye bekliyorum
7500f 4060 ti bekliyorum aslında 25 28k arasınagelir belki