Hocam bu nasıl bi cümle kurma şeklidir ya yemin ederim 3 defa okudum anlamak için. İşlemci nedir, ekran kartı nedir ? Bilmeden nasıl yorum yapalımEkran hattında sıkıntı olduğunu düşünüyorum bu değerler iyi mi?
Boşta 45watt işlemci boşta 48 derece ekran kartı boşta 54 derece ve 0%kullanıyor bir sıkıntı varmı memory kısmı%29
İşlemci boşta 48 derece 7500fHocam bu nasıl bi cümle kurma şeklidir ya yemin ederim 3 defa okudum anlamak için. İşlemci nedir, ekran kartı nedir ? Bilmeden nasıl yorum yapalım
Gereksiz servisleri ve windows defender ı kapatırsan kullanım daha da düşecektir. Pro yerine home kullanabilirsin ve gereksiz servisleri kapatabilirsin. Sunucu vs gibi ev kullanıcısının işine yaramayan bi ton servis arka planda çalışıyor. Crackli program kurmuyorsan ve güvenilir yerlerden kuruyorsan çekirdek yalıtım gibi defender özelliklerini kapatabilirsin. Görev yöneticiisnden işlemci kısmına gelip ekran fotoğrafı atabilir misin ? Yorum yapayımİşlemci boşta 48 derece 7500f
Ekrankartı boşta 54derece
%0 kullanıyor 4070supee asus dual
Memory kısmı%29
Ekran kartı boşta 45w
2k furmak testi yaptım masayı titretti
Ayrıxa kafadan arada zzz sesi yükseliyor nedenGereksiz servisleri ve windows defender ı kapatırsan kullanım daha da düşecektir. Pro yerine home kullanabilirsin ve gereksiz servisleri kapatabilirsin. Sunucu vs gibi ev kullanıcısının işine yaramayan bi ton servis arka planda çalışıyor. Crackli program kurmuyorsan ve güvenilir yerlerden kuruyorsan çekirdek yalıtım gibi defender özelliklerini kapatabilirsin. Görev yöneticiisnden işlemci kısmına gelip ekran fotoğrafı atabilir misin ? Yorum yapayım
Foto koyuyorum yüklenmiyorAyrıxa kafadan arada zzz sesi yükseliyor neden
Nasıl yani kafadan arada zzz sesi yükseliyor anlamadım hocam. Bilgisayardan mı geliyor ?Ayrıxa kafadan arada zzz sesi yükseliyor neden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foto koyuyorum yüklenmiyor
Bilgisayara dan PSU dan olduğınu düşünüyorum Pc yi daha dün aldım Quality for players dan ve bi şeyler yanlış ve bozık gibi geliyo pc hocasını çıkardığı asus 4070superNasıl yani kafadan arada zzz sesi yükseliyor anlamadım hocam. Bilgisayardan mı geliyor ?
https://tr.asus.click/qevlxl buBilgisayara dan PSU dan olduğınu düşünüyorum Pc yi daha dün aldım Quality for players dan ve bi şeyler yanlış ve bozık gibi geliyo pc hocasını çıkardığı asus 4070super
Kafadan derken psu dan yada gpu dan geliyo olabilir priz değiştirBilgisayara dan PSU dan olduğınu düşünüyorum Pc yi daha dün aldım Quality for players dan ve bi şeyler yanlış ve bozık gibi geliyo pc hocasını çıkardığı asus 4070super
https://tr.asus.click/qevlxl bu
Akım korumalı almayı düşünüyorumKafadan derken psu dan yada gpu dan geliyo olabilir priz değiştir
Kafadan otomatik klavyeKafadan derken psu dan yada gpu dan geliyo olabilir priz değiştir
Hocam biskevit faravla deme birazdan yıkılırım burda . Kondansatörlerden geliyordur coil whine diye youtubeye aratıp bir dinle bakalım.Bilgisayara dan PSU dan olduğınu düşünüyorum Pc yi daha dün aldım Quality for players dan ve bi şeyler yanlış ve bozık gibi geliyo pc hocasını çıkardığı asus 4070super
https://tr.asus.click/qevlxl bu
Coil whineı biliyorum ama coil whine gibi gelmiyorHocam biskevit faravla deme birazdan yıkılırım burda . Kondansatörlerden geliyordur coil whine diye youtubeye aratıp bir dinle bakalım.
Elektrik sesi gibi mi ? Fanlar çalıştığı halde duyuyorsan zaten onda bir sıkıntı vardır. Genelde güç kaynaklarına kulağını dayarsın bi cızırtı gelir. Veya coil whine yapmıştır yakınınds duyarsın 40 50 cm uzaktan duymaman lazım. Psu kontrol et bakalım garanti devam ediyorsa gönder yenilesinler güzel bi markaysa zaten sıkıntı yapmayıp değiştiriyorlar.Coil whineı biliyorum ama coil whine gibi gelmiyor
Bu arada pc stok fan mı soğutucun var mı ?Coil whineı biliyorum ama coil whine gibi gelmiyor
Değiştirmek için ne demem gerek bir sorun yok derlerseElektrik sesi gibi mi ? Fanlar çalıştığı halde duyuyorsan zaten onda bir sıkıntı vardır. Genelde güç kaynaklarına kulağını dayarsın bi cızırtı gelir. Veya coil whine yapmıştır yakınınds duyarsın 40 50 cm uzaktan duymaman lazım. Psu kontrol et bakalım garanti devam ediyorsa gönder yenilesinler güzel bi markaysa zaten sıkıntı yapmayıp değiştiriyorlar.
Bu arada pc stok fan mı soğutucun var mı ?
Yasal olarak 13 günüm varElektrik sesi gibi mi ? Fanlar çalıştığı halde duyuyorsan zaten onda bir sıkıntı vardır. Genelde güç kaynaklarına kulağını dayarsın bi cızırtı gelir. Veya coil whine yapmıştır yakınınds duyarsın 40 50 cm uzaktan duymaman lazım. Psu kontrol et bakalım garanti devam ediyorsa gönder yenilesinler güzel bi markaysa zaten sıkıntı yapmayıp değiştiriyorlar.
Kule tipi peerls asasin 120se
Değiştirmek için ne demem gerek bir sorun yok derlerse
Yasal olarak 13 günüm var
Ses pc yi kapattığımda da geliyorElektrik sesi gibi mi ? Fanlar çalıştığı halde duyuyorsan zaten onda bir sıkıntı vardır. Genelde güç kaynaklarına kulağını dayarsın bi cızırtı gelir. Veya coil whine yapmıştır yakınınds duyarsın 40 50 cm uzaktan duymaman lazım. Psu kontrol et bakalım garanti devam ediyorsa gönder yenilesinler güzel bi markaysa zaten sıkıntı yapmayıp değiştiriyorlar.