- Konu Sahibi Konu Sahibi
nitro 16 fazla bana ama nitro 5 var bikaç tane düşündüğümNitro 5 bakabilirsin veya biraz zorlarsan Nitro 16. Ikisinin de olmadigi senaryoda TUF A15 dusunulebilir.
nitro 16 fazla bana ama nitro 5 var bikaç tane düşündüğümNitro 5 bakabilirsin veya biraz zorlarsan Nitro 16. Ikisinin de olmadigi senaryoda TUF A15 dusunulebilir.
Kral ben bu arkadaşa daha fazla laf anlatamayacağım sıra sende.Nitro 5 bakabilirsin veya biraz zorlarsan Nitro 16. Ikisinin de olmadigi senaryoda TUF A15 dusunulebilir.
Abicim şu kadar yazdığım yazıdan bu sonucu çıkardıysan vay haline. Aynı paraya daha yüksek güçlü 4060lı laptoplar varken niye adam gidip cyborg çöpünü alsın. Msi fanboyları yoruyorsunuz insanı.Tamam kardeşim ben yanılıyorum ama koskoca nvidia hata yapıyor kendini baltalıyor.Siz 4060 laptop almayın en iyisi.Arkadaş 140 watt asus 4050 laptop alsın keyfine baksın.Size hayatta başarılar.
Nitro V15'i direkt ele cunku Nitro V15'lerin hicbirisinde MUX switch yok, bu da dogrudan performans kaybi demek. Ya Nitro 5 ya Nitro 16, baska bir sey bakma Acer'dan.nitro 16 fazla bana ama nitro 5 var bikaç tane düşündüğüm
Hiçbir fanboya bir şey anlatamazsın hocam. çok takılmaKral ben bu arkadaşa daha fazla laf anlatamayacağım sıra sende.
Abicim şu kadar yazdığım yazıdan bu sonucu çıkardıysan vay haline. Aynı paraya daha yüksek güçlü 4060lı laptoplar varken niye adam gidip cyborg çöpünü alsın. Msi fanboyları yoruyorsunuz insanı.
acer peki sence alınır mı yani taksitle alıcağımdan bütçeyi biraz esnetmeye çalışırsam asustan daha başka ne önerirsinNitro V15'i direkt ele cunku Nitro V15'lerin hicbirisinde MUX switch yok, bu da dogrudan performans kaybi demek. Ya Nitro 5 ya Nitro 16, baska bir sey bakma Acer'dan.
nitro 16 butcen dahilindeki en iyi kasa. Butce asacaksan citirdan 4070'li modellere yonelmen daha mantikli.acer peki sence alınır mı yani taksitle alıcağımdan bütçeyi biraz esnetmeye çalışırsam asustan daha başka ne önerirsin
teşekkürlernitro 16 butcen dahilindeki en iyi kasa. Butce asacaksan citirdan 4070'li modellere yonelmen daha mantikli.
nitro 16 aklıma yattı gibi ama 43k civarı bi fiyatı var en düşük fiyatlı excalibur 4070ler 47k civarı değer minitro 16 butcen dahilindeki en iyi kasa. Butce asacaksan citirdan 4070'li modellere yonelmen daha mantikli.
Hocam 45 k dolaylarına çıkabiliyorsanız amazonda 4070li hp victus var onu alın geçin. Servisi iyidir ve İzmir , İstanbul Ankara da servisleri var. HP den korkuyorsanız zaten casper den koşarak kaçın.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
nitro 16 aklıma yattı gibi ama 43k civarı bi fiyatı var en düşük fiyatlı excalibur 4070ler 47k civarı değer mi
4070 istiyorsan victus al o bütçede bulursun excaliburdan iyidir.teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
nitro 16 aklıma yattı gibi ama 43k civarı bi fiyatı var en düşük fiyatlı excalibur 4070ler 47k civarı değer mi