Neler Yeni

🔥İndirim Tikky set 75 tl son 40dk

KingDeViL

80+ Bronze

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze
inanılmaz bişey üstüne kalem görmedim henüz
O zaman gösterelim :D Zamanında 900tlydi alacaktım ama kısmet olmadı.
1726521546338.png

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
O zaman gösterelim :D Zamanında 900tlydi alacaktım ama kısmet olmadı.
Alıntıyı görüntüle
hocam böyle bende gösteririm yalnız mevzu deneyimleyebilmek denedin mi bunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela.

KingDeViL

80+ Bronze
Evet ünide bir hocamda gümüş renklisi vardı. Alman malı olduğu için kaliteli ve fiyatı yüksek.
Çizim yaptığım için çok çeşit kalem mevcuttu elimde fakat yarısını sattım. Elimde hala 0.2mm - 0.3mm - 0.5mm - 2.0mm uçlu kalemler mevcut.

Sizin tavsiye ettiğinizi de kırtasiyede deneyimlemiştim. Ama uzun zaman oldu. Fiyatı 80 veya 180di o zamanlar. O da güzel kalem.

cıdden bu kadar para vermek mantıklımı
Mantıksız tabi ki.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Evet ünide bir hocamda gümüş renklisi vardı. Alman malı olduğu için kaliteli ve fiyatı yüksek.
Çizim yaptığım için çok çeşit kalem mevcuttu elimde fakat yarısını sattım. Elimde hala 0.2mm - 0.3mm - 0.5mm - 2.0mm uçlu kalemler mevcut.

Sizin tavsiye ettiğinizi de kırtasiyede deneyimlemiştim. Ama uzun zaman oldu. Fiyatı 80 veya 180di o zamanlar. O da güzel kalem.
e tabi ben fp kalem önerdim ömürlük yoksa her zaman daha iyisi var

uni kuru toga yazmış arkadas o kalem cok gğzel duruyor ne düşünüyorsun hocam
açıkçası ilk kez duydum hiçte kullanmadım hocam denemek lazım dış görünüşü bana hitap etmedi ama elbette iyidir

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

Mantıksız tabi ki.
bugatti almakta mantıksız mesela ama alan alıyor parasının miktarını bilmeyenler alıyor müteahhit/emlakçı bir abimi ziyaret ettim geçenlerde diğer meslektaşlarından farklı olarak okumuş ve kaleme kitaba meraklı müzayededen kalem alıyor hala ofisinde kalem koleksiyonu var duvarda çerçeveli ankaranın sayılı zenginlerinden olmasına rağmen bunu vakti normal bi insana göre kıymetli olduğu için söylüyorum oturdu bana tek tek kalemlerin anılarını anlattı garip bi adam

KingDeViL

80+ Bronze
e tabi ben fp kalem önerdim ömürlük yoksa her zaman daha iyisi var

açıkçası ilk kez duydum hiçte kullanmadım hocam denemek lazım dış görünüşü bana hitap etmedi ama elbette iyidir
Fp demek yanlış olur. Önerdiğin kaleme 999tl vereceğime bu ilandaki kalemden 3 tane alsam üniversiteyi 2 kere bitiririm.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,941
İsim
Emre siyah
üni başlayınca almak istiorum not tutmak ıcın felan, önerirmisin hocam? daha iyisi varmıdır
ben seviyorum ama kişiden kişiye değişir muhtemelen yazımı bir tık farklı hissettiriyor

Top Bottom