netlik - keskinlik ayarı varsa üzmez, yazılar gayet keskin oluyor o ayar varsa 70 e çekersin bitti gittifiyatını bilemem de 2k 32inc üzebilir netlik acısından
hb 9700 e ips g5 veriyor, %5 sepette indirim olursa 9300 küsür 3 taksit en az, yani fiyatın düşmesi gerekli 9k çok 2. else9000 TL gibi bir rakama alınır mı?
Film, hikayeli oyun için felan almayı düşünüyorum. Bu bütçe de daha iyisi var mı?
Kaça düşse alınır hocam bi tanıdıkta bu monitör normalde böyle bir şey düşünmüyordum ama fiyatına göre iyi geldi özelliklerinetlik - keskinlik ayarı varsa üzmez, yazılar gayet keskin oluyor o ayar varsa 70 e çekersin bitti gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
hb 9700 e ips g5 veriyor, %5 sepette indirim olursa 9300 küsür 3 taksit en az, yani fiyatın düşmesi gerekli 9k çok 2. else
q dan neden 2k ya düşüyosun ki, bu sefer göze batmaya başlar çözünürlük, 4k görmeyene 2k 32 iyi ama, 4k gördükten sonra yavan gelebilir, birazda ölçek etkisiUzun süre kullandım. Dell monitör konusunda bence harika, panelleri ,yerinde servisi falan, üstüne tanımıyorum. Şuanda da g3223q kullanıyorum.
Dostum düştüğümü söylemedim. Uzun süre kullandığımı sonra q modeline geçtiğimi söyledimq dan neden 2k ya düşüyosun ki, bu sefer göze batmaya başlar çözünürlük, 4k görmeyene 2k 32 iyi ama, 4k gördükten sonra yavan gelebilir, birazda ölçek etkisi
1080p 24" ile 1440p 32" PPI olarak aynı, ikisi de 92 PPI. Netlik bakımından problem yaşatmaz.fiyatını bilemem de 2k 32inc üzebilir netlik acısından
konu sahibiyle karıştırdım hatlar karıştıDostum düştüğümü söylemedim. Uzun süre kullandığımı sonra q modeline geçtiğimi söyledim
al geçEvet çok az kullanılmış bir arkadaşta var