Neler Yeni

2006 askerlik ne zaman gelir. nasıl tecil ettirilir?

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
08/2006 doğumluyum arkadaşlar. üniversite sınavına ilk kez girdim ve mezuna bıraktım askerlik ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Çok teşekkürler

yusuf34

80+ Silver
08/2006 doğumluyum arkadaşlar. üniversite sınavına ilk kez girdim ve mezuna bıraktım askerlik ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Çok teşekkürler
e devletten askerliğime girip bak askerlik şubesine gidip tecil ettirmen yeterli

• Beğen
Reaksiyonlar: 'Rey

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e devletten askerliğime girip bak askerlik şubesine gidip tecil ettirmen yeterli
Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız kendinize en yakın askerlik şubesine müracaat edebilirsiniz. Gitmeden önce randevu almak için tıklayınız. E-devlet askerliğim kısmında böyle yazıyor ne anlama geliyor

yusuf34

80+ Silver
Askerlikle yükümlü olmadığınız için bu hizmeti kullanamazsınız. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız kendinize en yakın askerlik şubesine müracaat edebilirsiniz. Gitmeden önce randevu almak için tıklayınız. E-devlet askerliğim kısmında böyle yazıyor ne anlama geliyor
suanda askerliğin gelmemiş endişr etmenne gerek yok tecil için askerlik şubesine gitmem yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,484
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom