'SteeL 80+ Bronze Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 726 Dahası Reaksiyon skoru 320 Konum Gaziantep İsim Mehmet B 21 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ?
Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ?
dütdütvınvın 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 444 Dahası Reaksiyon skoru 156 İsim Hulusi Akyol 21 Eylül 2024 #2 'SteeL yazmış: Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ? Devamı için tıklayın... ben birkac defa kullandim yasamadim ama telefon gibi seylerde dolandirmak isteyen cok olabilir. kargo gelirken ve acarken videoya alirsan (ki gerek var mi bilmiyorum) hicbir sorun yasamazsin bence
'SteeL yazmış: Merhaba arkadaşlar , param güvende ile iphone 7 alacagım fakat sistem güvenilir mi pek emin degilim . bir sorun yaşar mıyım ? Devamı için tıklayın... ben birkac defa kullandim yasamadim ama telefon gibi seylerde dolandirmak isteyen cok olabilir. kargo gelirken ve acarken videoya alirsan (ki gerek var mi bilmiyorum) hicbir sorun yasamazsin bence