Klasik gainward problemsMerhaba ekran kartımın tek fanından sürekli durmadan aşırı yüksek ses geliyor bu videodaki gibi ses geliyor ne yapmam lazım ??
Ekran kartım Gainward2060s
Asus bu kart kos kocaman yazıyor hocam.Klasik gainward problems
Gainward 2060s yazmış adam okumuyonmu?Asus bu kart kos kocaman yazıyor hocam.
Ekran kartından cızırtı çıkıyorsa choil while dir. Bu videodaki durum fandan dolayı. Cızırtyı ancak bobinleri değiştirerek çözebilirsin. Bunu da yapamazsın. Garantisi bitmiştir diye düşünüyorum. Cızırtı sorun yaratmaz sadece öter. Benim kartımda ve psu da cızırtı mevcut.bu cızırtıyı nasıl düzeltirim ?
cızırtı aşırı derecede ne yapmam lazım peki ?Ekran kartından cızırtı çıkıyorsa choil while dir. Bu videodaki durum fandan dolayı.
Videoyu örnek olarak atmışsın ama kafa karışıklığına sebebiyet veriyor. Senin durumun böyle değil.
cızırtıyı nasıl kesebilirim wd 40 dedi bi kaç arkadaşımEkran kartından cızırtı çıkıyorsa choil while dir. Bu videodaki durum fandan dolayı. Cızırtyı ancak bobinleri değiştirerek çözebilirsin. Bunu da yapamazsın. Garantisi bitmiştir diye düşünüyorum. Cızırtı sorun yaratmaz sadece öter. Benim kartımda ve psu da cızırtı mevcut.
Videoyu örnek olarak atmışsın ama kafa karışıklığına sebebiyet veriyor. Senin durumun böyle değil.
Asus bu kart kos kocaman yazıyor hocam.
Video da Asus gözüküyor pazarda satılan üstünde Nike logolu, Adidas etiketli, hummel tabanlı ayakkabı gibiGainward 2060s yazmış adam okumuyonmu?
Gerçekten Asus mu Gainward mı