Eski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.4 5 saat ekran süresi verir muhtemelen bende s23fe var o 5 saat veriyor insta ile
Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah wallpaper ile bayağı düşük güç harcıyor). 3000mAh'lık bir mi 9 SE ile günü çıkartıyorumEski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.
S21'de bulunan Exynos ile Snapdragon'nun neredeyse hiççç farkı yok.Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah wallpaper ile bayağı düşük güç harcıyor). 3000mAh'lık bir mi 9 SE ile günü çıkartıyorum
M21'den S21 Fe'ye geçince batarya tarafında öyle bir tokat yersin ki, bir kaç ay kendine gelemezsin.Eski telefonum 6000 mAh samsung m21 idi simdi samsung s21 fe almayi dusunuyorum hersey tamam ama bataryasindan korkuyorum 4500 mah yeterlimi diye.
hiçççç? SD 888 ve Adreno 660'ın %10-15 daha performanslı ve stabil olması dışında.S21'de bulunan Exynos ile Snapdragon'nun neredeyse hiççç farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
M21'den S21 Fe'ye geçince batarya tarafında öyle bir tokat yersin ki, bir kaç ay kendine gelemezsin.