Neler Yeni

İphone 16 Pro Şarj Aleti Önerisi

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Merhabalar

İphone 16 Pro için şarj aleti almak istiyorum aşağıdaki ürünler arasında kaldım bu ürünleri önerir misiniz hangisini almalıyım ?

Amazon Mini 35 W

Bu aşağıdaki ürün aynı mıdır acaba adları aynı ama görselleri farklı gibi emin olamadım

Amazon 45 W
Hepsiburada 45 W

hamzaersoy

80+ Bronze
orijinal dışında kullanmanı tavsiye etmem hocam ben de bunların değerlerinin gazına gelip 45w aldım 5wlik orijinalinden daha yavaş şarj ediyor. ama sorun neyle alakalı bilmiyorum bendeki iphonedan da olabilir

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orijinal dışında kullanmanı tavsiye etmem hocam ben de bunların değerlerinin gazına gelip 45w aldım 5wlik orijinalinden daha yavaş şarj ediyor. ama sorun neyle alakalı bilmiyorum bendeki iphonedan da olabilir

Hocam valla ben de kararsız kaldım orjinalleri de 2500 TL civarı Spigen markasını da çok öneriyorlar bilemedim

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Mert Uysal
O kadar para verdikten sonrada 2500tlyi umursamak cok garip😁

EsdeathSama

80+ Bronze
Spigen veya anker alınır rahatlıkla. Orijinal şarj aleti marka basmaktan farklı bir şey değil. Belki spigen-anker gibi sağlam markalar "orijinal" dediğinizden bile kaliteli çıkabiliyor.

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Spigen veya anker alınır rahatlıkla. Orijinal şarj aleti marka basmaktan farklı bir şey değil. Belki spigen-anker gibi sağlam markalar "orijinal" dediğinizden bile kaliteli çıkabiliyor.
Peki hocam ilettiklerim arasından hangisini önerirsiniz ?

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan

EsdeathSama

80+ Bronze
Bir de bu aşağıda paylaştığım var hocam da çevremdeki herkes bunların telefona zarar verebileceğini orjinal almamı söylüyor.

Alakası yok hocam, iphone 12 mini cihazımı 4 yıla yakın (hemen hemen i12 ilk çıktığı zamandan beri) ankerle kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Şuan s24 ultramı spigen-anker karışık şarj ediyorum o an evde hangisi boşta olursa. Gayet iyi ve verimliler.

EsdeathSama

80+ Bronze
asla hakaret etmek istemem orjinalini almamak aptallık kesinlikle pil sağlığın için en iyisi o
Şarj etmeyi bilirseniz ortalama kalitedeki bir adaptör bile orijinal adaptörle aynı performansı veriyor hocam. Gidip orijinal alıp 0 100 şarj döngüsü yaparsanız sağlık falan kalmaz ortada

Şarj etmeyi bilirseniz ortalama kalitedeki bir adaptör bile orijinal adaptörle aynı performansı veriyor hocam. Gidip orijinal alıp 0 100 şarj döngüsü yaparsanız sağlık falan kalmaz ortada

performans konusunda zaten sıkıntı yok amaç pil sağlığı erimesin coğu musterim yan sanayı alıyor gecen yıl üst komsuma vermistim aynı cihazı kullanıyoruz onun sağlığı 90 benımkı 97 :D

Top Bottom