Neler Yeni

Çözüldü✓ hattı kapanan YURTDIŞI telefona bir cihazla sim kartı bağlanabilir mi?

yusufns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Enes
Telefonum xiaomi redmi note 12 pro 5g

yurtdışı telefonu aldıktan bir kaç ay sonra hattı kapandı. hattı açtırmak için bazı yerlere gittim ve bana telefonunun hattı açıkken getirseydin 350 TL ye hallederdik, şimdi hattın kapanmış dirençli işlem yapılması gerekiyor oda 1000 TL tutar dedi.
eğer hattının açılmasını ucuz yolla halletmek istiyorsan ocak ayını bekle hattın açılınca gel dedi.

şimdi bende ocak ayına kadar hatsız kalmak istemediğim için bir cihaz arıyorum.
telefona bağlayabileceğim ucuz bir sim kart adaptörü veya dönüştürücü, herhangi bir işime yarıya bilecek bir şey var mı?

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
cihaz ios olsa basitte androidde zor ya

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Cem
Telefonum xiaomi redmi note 12 pro 5g

yurtdışı telefonu aldıktan bir kaç ay sonra hattı kapandı. hattı açtırmak için bazı yerlere gittim ve bana telefonunun hattı açıkken getirseydin 350 TL ye hallederdik, şimdi hattın kapanmış dirençli işlem yapılması gerekiyor oda 1000 TL tutar dedi.
eğer hattının açılmasını ucuz yolla halletmek istiyorsan ocak ayını bekle hattın açılınca gel dedi.

şimdi bende ocak ayına kadar hatsız kalmak istemediğim için bir cihaz arıyorum.
telefona bağlayabileceğim ucuz bir sim kart adaptörü veya dönüştürücü, herhangi bir işime yarıya bilecek bir şey var mı?
yok öyle bir şey, yazılımsal imei attıktan sonra aç kapa yapıyorsun oda geçiçi, formatta giden şekilde eski cihazlarda yazılan imei ile calısıyor cihaz cihaz zaten işlem sırasında download modda oluyor oraya daha gitmeyin 10dklık işlem laf kalabalıgı yapmış.

ayrıca 4aylık kullanımdan sonra imei kayıt dışı tarafına yazılıp listeden düşüyor ,vatandaşın dedigine göre her sene baş 4+4 ay kullanılabilir her cihaz...
not: bu 2. yazdıgım kısımdan %100 emin degilim genelde aldıgım cihazları imei işini hemen hallediyorum.

Top Bottom