Neler Yeni

Flixnet ping değerlerim normal mi, yoksa farklı firmaya geçeyim mi?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
keşke fiber modem almadakda kira ücreti ödemesek
Mesaj otomatik birleştirildi:

turknet aşırı pahalı bende efsane mete geçicem netspeeden fiyatlar arttı
Kendi modemini alabiliyorsun. Comnet'den modem almak zorunda değilsiniz.

Kendi modemimi daha önceden almıştım, Keenetic Carrier DSL. Comnet'den önce TürkNET kullanıyordum, internet kesintileri oluyordu. Comnet'de hiçbir sorun yaşamadım.

yusuf34

80+ Silver

Kendi modemimi daha önceden almıştım, Keenetic Carrier DSL. Comnet'den önce TürkNET kullanıyordum, internet kesintileri oluyordu. Comnet'de hiçbir sorun yaşamadım.
hocam ama modem kira ücreti herhalükarda ödüyorsun

comnette fiber modem ücreti ödüyorsun herhalükarda fibermodrm demek istedim

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
hocam ama modem kira ücreti herhalükarda ödüyorsun

comnette fiber modem ücreti ödüyorsun herhalükarda fibermodrm demek istedim
Şu an sadece aylık olarak 299₺ olan internet abonelik ücretini ödüyorum. Fiber modemini gene kendin alabilmektesin. Comnet kendisi üretmiyor, abonelij oluştururken belirtmeniz gerekmekte.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
ping sorununu ne yaparsan yap ara ara yine oluyor fark 3-5 fark ıcınden ugrasmaya degmez bence bende 100 mb dowland alıyorum daha önce türknet deydim pingim 31 gecmezdi sonradan sonraya baya artmaya basladı oyun felan oynuyamaz oldum hızımı direk 24 mb düşürmüşler neymiş alt yapı o kadar destekliyormuş sonra bulundugum yerın alt yapısını degıstirdiler fiber oldu her yer santrala uzaklıgım eskıden 2 km idi simdi 30 mt uzaklıkta ama pingim 39-41 lolde o aralarda..

yusuf34

80+ Silver
Şu an sadece aylık olarak 299₺ olan internet abonelik ücretini ödüyorum. Fiber modemini gene kendin alabilmektesin. Comnet kendisi üretmiyor, abonelij oluştururken belirtmeniz gerekmekte.
arayarakmı halletmiştiniz

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
ping sorununu ne yaparsan yap ara ara yine oluyor fark 3-5 fark ıcınden ugrasmaya degmez bence bende 100 mb dowland alıyorum daha önce türknet deydim pingim 31 gecmezdi sonradan sonraya baya artmaya basladı oyun felan oynuyamaz oldum hızımı direk 24 mb düşürmüşler neymiş alt yapı o kadar destekliyormuş sonra bulundugum yerın alt yapısını degıstirdiler fiber oldu her yer santrala uzaklıgım eskıden 2 km idi simdi 30 mt uzaklıkta ama pingim 39-41 lolde o aralarda..
3-5 fark yok ki bende, ortada 20-25 ping fark var önceki kullandığım firmalar ile, 4-5 senedir aynı santrali kullanıyorum, çünkü saha dolabı tahminen 15-20 mt yanımda

Abonelik başvurusu sırasında modem istemediğimi belirttim.
modem ara yüzünden dns de yazan rakamları söyleye bilir misiniz?

Son düzenleme:

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
flixnetten memnunmusun hocam?aralıkta ttelekom taahhütüm bitiyor da

50 mbps paketi varmış bana göre aslında

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar

50 mbps paketi varmış bana göre aslında
Ben her hangi bir arıza sorunu yaşamıyorum, fatura her ayın 1 inde kesiliyor ve 11 ine kadar son ödeme günü var ama ben müşteri temsilcisi ile konuştum ondan 13-14 dünden sonra ödüyorum sorun etmiyorlar istediğinizde ödersiniz demişlerdi( türk net dediğimde olmaz deyip kesiyorlardı hemen interneti).
firmadan sadece pinginden dolayı şikayetçiyim, benim için ping önemsiz diyorsanız geçilir. haberin olsun ocak 2025 de zam yapacaklarmış
Benim saha dolabı evimin yakınında ve üstüne ben ev tesisatımı yenilettim ondan dolayı ben kolay kolay arıza yaşamıyorum senelerdir ama sadece ping sorunum oluyor firmadan firmaya

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Alican ekinci
Ben her hangi bir arıza sorunu yaşamıyorum, fatura her ayın 1 inde kesiliyor ve 11 ine kadar son ödeme günü var ama ben müşteri temsilcisi ile konuştum ondan 13-14 dünden sonra ödüyorum sorun etmiyorlar istediğinizde ödersiniz demişlerdi( türk net dediğimde olmaz deyip kesiyorlardı hemen interneti).
firmadan sadece pinginden dolayı şikayetçiyim, benim için ping önemsiz diyorsanız geçilir. haberin olsun ocak 2025 de zam yapacaklarmış
Benim saha dolabı evimin yakınında ve üstüne ben ev tesisatımı yenilettim ondan dolayı ben kolay kolay arıza yaşamıyorum senelerdir ama sadece ping sorunum oluyor firmadan firmaya
valla eposr oyunları oynamadığım için pingi çokta dert etmem sağolasın.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
3-5 fark yok ki bende, ortada 20-25 ping fark var önceki kullandığım firmalar ile, 4-5 senedir aynı santrali kullanıyorum, çünkü saha dolabı tahminen 15-20 mt yanımda

modem ara yüzünden dns de yazan rakamları söyleye bilir misiniz?
Hiçbir DNS ayarım yok. Takıp kurdum sadece modemi.

Default Cloudflare ve Google DNS'leri 1.1.1.1 ve 8.8.8.8

Top Bottom