Neler Yeni

Samsung Galaxy S23 almalı mıyım?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Merhabalar, hayatım boyunca telefon benim için çok önemli olmadı hep idarelik telefon aldım ve 2-3 yıl idare edip bozuldular genelde son 1 yılları işkence gibi geçer son telefonumda bana 5 aydır işkence çektiriyor yenisi alıp kıracağım.
Bu sefer parası neyse verip en azından şöyle 4 yıl kafadan rahat olmak istiyorum.
Normalde İphone almak istiyordum 11 kötü, 12 eski, en kötü 13 almalıyım o 36 bin yani 3 yıl olmuş telefon çıkalı ve 36 bin vermek bilemiyorum.
Android almak gram istemiyordum ama mecburuz baktım alınacak en mantıklı telefon Galaxy S23 hem snapdragonlu hem kamerası fln baya iyi ekranı güzel ekstra olarak pilide orta gidiyormuş Samsung instagram olayınıda biraz toparlamış.
Gece dışarıda fotoğraf video çekmeyi çok seviyorum, ekstra olarak biriyle fotoğraf çekildiğimde onun telefonu yerine kendi telefonumdan çekmeyi istiyorum.
Galaxy S23 şuan alınır mı?
30k'yı geçmeyi düşünmem aslında ama S23 için geçeceğim 256 gb model için diyorum alınmalı mı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
Volkan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben ikinci elden 23000'e aldım 256 GB olanını. 1 ay kadar oldu memnunum şahsen.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,824
İsim
Emir
Ben de geçen aylarda telefon arayışındaydım s22 aldım.İnternette sarjından dolayı çok gömüyorlardı.Günlük 5saat (120hz)görüyorum.Isınma problemi de ilk başlarda vardı sonradan düzeldi.S23-s22 arasında 10 12k fark var değeceğini düşünmüyorum istersen s22 ye bakablrsn.Ele oturuşu falan cuk diye oturuyor.Örnek fotoğrafları da birazdan atıyorum
1000001657-jpg.729914

Dipnot:Görüntü biraz bozulmuş.
1000001348.jpg

Ekler

• 1000001657.jpg
    1000001657.jpg
    1.7 MB · Hit: 146

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışı S23 ultra düşündünüz mü?
Hatırladığım kadarıyla çok yüksek bir ücret olmuştu kayıt ettirmek hatta o yüzden iphone 13 alamamıştım zamanında tam alacağım vakit 6k dan bu en yüksek fiyata çıktı bende vazgeçtim, yenilikleri takip etmiyorum ama garantiyle fln uğraşmalık bir iş olmasın vs diye gram düşünmedim

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Alınır knk iphone 11-12 eskide kaldı artık alınması saçma olur

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ikinci elden 23000'e aldım 256 GB olanını. 1 ay kadar oldu memnunum şahsen.
sıfırda 30k civarı şu black fridayde 27-28 görmesini bekliyorum zam gelse bile, milletin telefonundan fotoğraf çektirmekten abdullah avcı mahcubiyetine düştük abi.
Birde ben taksit yaptıracağım o yüzden sıfır almak zorundayım, temiz olsun kafamız rahat olsun mantığındayım.
Birde ekstra bir şey aldınız mı kılıf ekran koruyucu gibi? kullandığın iyi bir şey varsa önerebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır knk iphone 11-12 eskide kaldı artık alınması saçma olur
Vergisi olmasa direkt apple alırımda 20k vergi var 14'de nası alalım..

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
sıfırda 30k civarı şu black fridayde 27-28 görmesini bekliyorum zam gelse bile, milletin telefonundan fotoğraf çektirmekten abdullah avcı mahcubiyetine düştük abi.
Birde ben taksit yaptıracağım o yüzden sıfır almak zorundayım, temiz olsun kafamız rahat olsun mantığındayım.
Birde ekstra bir şey aldınız mı kılıf ekran koruyucu gibi? kullandığın iyi bir şey varsa önerebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vergisi olmasa direkt apple alırımda 20k vergi var 14'de nası alalım..
Ekran koruyucusu almadım, çünkü bu biraz koruyucu seçiyormuş. Parmak izi sensörü farklı yani ince olanları kullanmak zorundasın onun harici algılamama sorunu var. Kılıf ise yeni bir tane aldım yarına gelirse önerebilirim.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ben de geçen aylarda telefon arayışındaydım s22 aldım.İnternette sarjından dolayı çok gömüyorlardı.Günlük 5saat (120hz)görüyorum.Isınma problemi de ilk başlarda vardı sonradan düzeldi.S23-s22 arasında 10 12k fark var değeceğini düşünmüyorum istersen s22 ye bakablrsn.Ele oturuşu falan cuk diye oturuyor.Örnek fotoğrafları da birazdan atıyorum
1000001657-jpg.729914

Dipnot:Görüntü biraz bozulmuş.
Alıntıyı görüntüle
Ben zorlayabilirsem aslında s23+ veya s24 almayı düşünüyorum
S22 hiç planlarım arasında bile değilf fotoğraflar cidden güzem ama Instagramda sıkıntı çıkarmasını fln hiç istemiyorum artık

EsdeathSama

80+ Bronze
S23 ile ip13 arasında az sayılmayacak bir fiyat farkı var. Bütçe yetiyorsa ve 60hz sorun değilse 13 sorgusuz sualsiz alınır uzun yıllar sonunda daha memnun kalırsınız. 11 bile hala taş gibi cihaz 13 fazla fazla iş görür.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ekran koruyucusu almadım, çünkü bu biraz koruyucu seçiyormuş. Parmak izi sensörü farklı yani ince olanları kullanmak zorundasın onun harici algılamama sorunu var. Kılıf ise yeni bir tane aldım yarına gelirse önerebilirim.
Bi eksikliğini gördün mü abi telefonun?
Şunu fark ettim diyebileceğin bir şey var mı?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
ilyas koç
Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Note 8 Pro dan geçtim. 6.1 inch küçük gelir mi diye şüphelerim vardı ama 6.1 olmasından çok memnunum şu an. (Elime farklı büyük telefonları alınca çok garip ve gereksiz hissettiriyor)

Panel çok kaliteli. Video, film ve dizi izlemek keyifli

Ekran koruyucu ile kullananlarda parmak izi okuyucuda sorun yaşayanlar olmuş, ben kullanmıyorum. Herhangi bir kılcal veya normal çizik oluşmamış daha

Kamera ve pil performansında da devasa iyileşme oldu benim için

Şarj 1 günü çok rahat çıkarıyor . Tam şarj süresi 25W desteğinden dolayı yaklaşık 50-60 dk sürüyor ( Samsungun hızlı şarjı iyileştirmesi lazım)

Kameraya zaten diyecek bir şey yok . Gündüz çekilen fotoğraflar çok başarılı , gece çekilenler ise gündüzdeki kadar kaliteli değil bence ama kesinlikle kötü değil.

Video açısından gece ve gündüz gayet başarılı. İnstagramda kalite düşüşü yine oluyor ama Note 8 Pro dan daha kaliteli yüklendiğini söyleyebilirim

Top Bottom