bunu yağlayamazsın sadece yeni fan almanız gerekli ve yavaş döndüğünü nasıl belirledinizGainward 2060s
fanları bir süre izledim diğer fan hızlı ve sert dönüyor güzel diğer fan yavaş ve cızırtılı dönüyorbunu yağlayamazsın sadece yeni fan almanız gerekli ve yavaş döndüğünü nasıl belirlediniz
yarın tekrar açıcam içini ram vs alıcam yarın kablo düzenide yapıcamPervane kabloya temas ediyor olabilir illa kirlenmiş olması gerekmiyor ses çıkarması için.
anladım fanların ikisini de elinizle çevirin bakın hangisi daha uzun sürüyorfanları bir süre izledim diğer fan hızlı ve sert dönüyor güzel diğer fan yavaş ve cızırtılı dönüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarın tekrar açıcam içini ram vs alıcam yarın kablo düzenide yapıcam
Bu arada kablodan kastım kasa içindeki herhangi bir kablo değil, fanın kendi kablosu.fanları bir süre izledim diğer fan hızlı ve sert dönüyor güzel diğer fan yavaş ve cızırtılı dönüyor
yarın tekrar açıcam içini ram vs alıcam yarın kablo düzenide yapıcam
evet biliyorum bakıcam onadaBu arada kablodan kastım kasa içindeki herhangi bir kablo değil, fanın kendi kablosu.
onu denedim dedim gibi 1. fan dağır ve kısa dönüyor 2. fan uzun ve hızlı dönüyoranladım fanların ikisini de elinizle çevirin bakın hangisi daha uzun sürüyor
olmaz kardeşim. yağlama lütfen değiştir fanı.makina yağı var elimde olurmu ?
anladım yavaş olan fanı değiştirmeniz gereklievet biliyorum bakıcam onada
onu denedim dedim gibi 1. fan dağır ve kısa dönüyor 2. fan uzun ve hızlı dönüyor
Dostum rulman bilyasına sıvı gres yagı dökmen lazım en uzun ömürlü o olur..ekran kartı fanım yavaş dönmeye başladı bende ney ile yağlanıcan bilmiyorum aklıma gres yağ geldi olurmu ?