Neler Yeni

Logitech G Pro X den Razer Blackshark V2 Pro (2023) ya geçilir mi?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Ağırlıklı olarak CS2 oynamaktayım. Bütçem yeterli. Hem daha hafif hem uzun kullanımda daha rahat hem de tercihen kablosuz bir tercihte bulunmak istiyorum. Farklı önerilere de açığım. Tavsiye eder misiniz ya da farklı bir tavsiyeniz var mı?

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Hocam konudan alakasız lütfen yanlış anlama neden buna geçiyorsun peki? bende bu kulaklığı almak istiyorum değiştirmene sebep olacak ne?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konudan alakasız lütfen yanlış anlama neden buna geçiyorsun peki? bende bu kulaklığı almak istiyorum değiştirmene sebep olacak ne?
Alttaki arkadaşın dediği gibi hem kablosuz, hem de daha üst seviye bir ürün arayışı diyeyim.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam lıstenıze eklersenız g733 hs80 max wıreless bakın derim
hs80 max incelemek için listeye ekledim fakat hem saat anlamında hem de ağırlık anlamında önizlenim olarak düşündürttü.

Gurkanpiro

80+ Platinum
hs80 max incelemek için listeye ekledim fakat hem saat anlamında hem de ağırlık anlamında önizlenim olarak düşündürttü.
ayrıyetten bır mıkrofonunuz varsa barracuda bakabılırsınız ama mıkrofonu kotu barracudanın

heraishere

80+ Bronze
HS80 Max'ın bataryası HS80'e göre çok daha iyi. HS80 modeline sahibim ortalama bataryası 18 saat falan gidiyor bu beni 1 hafta idare ediyor. HS80 Max'ın ise ortalama bataryası 70 saat gidiyor. Yani hayli hayli mutlu eder. Ağırlık konusuna değinirsek ilk başlarda alışmam zor oldu ve kulaklarıma baskı yaptı şimdi ise gayet iyi. En uzun süreli kullanımım 12 saat sanırsam onda da 8. saatten sonra hafif bir kulağım ağrımaya başladı. ( gözlükten ötürü )

Nestu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali ERCAN
şöyle söylim bende de razer black shark v2 pro (2023 versiyon) var ben beğenmedim o kadar eq ayar denedim sesler bir tık boğuk ve silah sesi ve bomba sesleri ayak seslerinin önüne geçiyor rahat bir şekilde ses kasamaya bilirsin birde kronik sorunu çabuk kırılıyor tavsiyem logitech den devam kablosuz alabilirsiniz logitech g pro x wierless

Bilal539

80+ Silver
malzeme kalitesi kesinlikle logitech ama ses kalitesi olarak ve mic kalitesi olarak razer ama bence buradaki en önemli faktör malzeme kalitesi söylim menteşesi gidince çöp oluyor.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yorumlar üzerine şimdilik almama kararı aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom