Bilgisayar ilk acildiğinda windows ekranı geldikten 3-4 saniye sonra ekran kapanıp tekrar aciliyor bunu neden yapıyor?
Ne gibigörüntü ayarı yaptıysan ondan olabilir
Hdr acikti bend3 ondan şüphelendim hdr yi kapattim yine yapıyorMonitör baglantilarini kontrol ettin mi? Hdr modu falan da olabilir bazi monitorler yapiyor
Kablo baglantini bi kontrol et tam soketlerr oturmusmu diye. yoksa baska kablo dene bence. Olmuyorsa baska monitor dene sorunun monitorde mi oldugunu anlamak icin.Hdr acikti bend3 ondan şüphelendim hdr yi kapattim yine yapıyor
Kablolara baktım kablolar yerinde sadece acilirken yapmasi masaüstünü yenileme mi yapıyor acaba normal mi bu durum diye düşündürüyor beni başka bi zararı yok.Linkten videoyu izledinizmi hocam?Kablo baglantini bi kontrol et tam soketlerr oturmusmu diye. yoksa baska kablo dene bence. Olmuyorsa baska monitor dene sorunun monitorde mi oldugunu anlamak icin.
İzledim normal bir durum değil. Kullanırken değil de sadece açıldığında yapması bir enteresanKablolara baktım kablolar yerinde sadece acilirken yapmasi masaüstünü yenileme mi yapıyor acaba normal mi bu durum diye düşündürüyor beni başka bi zararı yok.Linkten videoyu izledinizmi hocam?