Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hepsiburada'da Süpermarket, Ofis, Kırtasiye, Kişisel Bakım Ürünlerinde 3 al 2 öde Fırsatı

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Çağdaş Alkan
konu ile alakası ne biliyor musun ? konu ile alakası olmayan mesajı buraya atması. gidin boykotunuzu forumun gündem yada konu dışı bölümüne başlık açarak yapın. burası yeri mi ? bizim de söyleyecek çok şeyimiz var indirim konusu altında farklı konulara giriyor muyuz ?
Ozaman başta, burası bunu konuşacak yer değil başka konu açın diyebilirdin :) niye okadar uzun cevap yazdın? sen cevap yazarsan alacağın karşılığa da şikayet etmemen lazım

GirayHan

80+ Platinum
Ozaman başta, burası bunu konuşacak yer değil başka konu açın diyebilirdin :) niye okadar uzun cevap yazdın, sen cevap yazarsan alacağım karşılığa da şikayet etmemen lazim
bu bir değil iki değil. takip edenler bilir. devamlı bu konular dönerse ve moderasyon önlem almazsa konu amacının dışına çıkar. tepkini bana değil moderasyona ileteceksin. ben her tepki verdiklerinde şikayet ediyorum. önlem ? yok. önlem yoksa da tartışma döner bu kadar basit. adam laf söyleyecek biz susacağız öyle mi ? ne ala memleket.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
evet fiyatlar gayet iyi ama temizlik ve kişisel bakım ürünlerinin tamamına yakını siyonist israil destekçisi P&G ürünleri. 2 sene önce görsem hiç kaçırmazdım ama binlerce çoluk çocugu katleden katil bir devletin sıkı destekçilerine maddi destek olmak istemiyorum. hassasiyeti olanları uyarmış olayım.
Sana beyin alacam

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Çağdaş Alkan
sonuna kadar raporla. sende uyarı alacaksın bende. ayrıca, hata yok. bıktık bu çakma boykotçulardan. iş türk'e gelince sus pus. adam elin arabı için burda 3 tane mesajı ile duyar kasıyor. Türk'ü savun türklere yapılanlara tepki ver deyince de cevap vermeye değmezsin diyolar. bunların alerjisi var bu milletin öz evlatlarına. At izi it izine karıştı. böyle belli etsinler ki kendilerini topluca bloklayarak temizleyim şunları benim işime gelir. kim dost kim düşman görüyoruz.

yukarda yazdığım mesajdan rahatsız olan kim varsa kanını sorgulasın.
Kardeşim bak sen çok böyle Türkçüyüm falan türkü savun diyorsun ya . Bu ülkede türk kimliği olan bir sürü farklı ırktan vatandaş var . Senin tepki verdigin ve insanların o boykot ettikleri ülke varya , Beyrutu ele geçirirse Türkiye'ye kadar gelecekler adamların planların da bu var ,sen daha sana düşman olan ülkeye karşı bırak boykot yapmayı yapanları bile desteklemiyor hatta karışsında duruyorsun bu nasıl ülke sevgisi?

GirayHan

80+ Platinum
Kardeşim bak sen çok böyle Türkçüyüm falan türkü savun diyorsun ya . Bu ülkede türk kimliği olan bir sürü farklı ırktan vatandaş var . Senin tepki verdigin ve insanların o boykot ettikleri ülke varya , Beyrutu ele geçirirse Türkiye'yi kadar gelecekler adamların planların da bu var ,sen daha sana düşman olan ülkeye karşı bırak boykot yapmayı yapanları bile desteklemiyor hatta karışsında duruyorsun bu nasıl ülke sevgisi?
Türkiye cumhuriyeti kimliği üst kimliktir.

Ayrıca 2000 yıllık devlet aklı uyuyor sen uyumuyorsun öyle mi ? Sen bu ülkeyi çok hafife alıyorsun. İsrail gibi bir böceği gözünüzde bu kadar büyütüp yüceltmeyin. Devlet zamanı geldiğinde gerekeni yapar sen canını sıkma.

Benim bu konuda ki tartışmam sona erer. iyi forumlar kafkaflı.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Çağdaş Alkan
Türkiye cumhuriyeti kimliği üst kimliktir.

Ayrıca 2000 yıllık devlet aklı uyuyor sen uyumuyorsun öyle mi ? Sen bu ülkeyi çok hafife alıyorsun. İsrail gibi bir böceği gözünüzde bu kadar büyütüp yüceltmeyin. Devlet zamanı geldiğinde gerekeni yapar sen canını sıkma.

Benim bu konuda ki tartışmam sona erer. iyi forumlar kafkaflı.
:)) klavye delikanlısı ergen kardeşim benim , kendine iyi bak

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
😃😃 Mülteci? He , Kars Sarıkamışlıyım kek doğumluyum İstanbulda yaşıyorum seninle bir tanışalım mı ne dersin
tam beklediğim ergen cevabı. :D lan oğlum ben kırım türküyüm ne anlatıyon sen ? karsın meşhuru seni.

tanışacakmış bak hele bak 15 yaşında ki çocuğun atarına bak. yerim senin atarını ortaya salata yapıp. işine bak hadi.

Top Bottom