Merhaba kolu yeni aldım cod oynarken kol görünmediği için ds4windows indirdim şarjı 25 görünüyordu şarj ettim turuncu ışık yanıp sönüyordu playstation accessories uygulamasında da şarj oluyor görünüyordu fakat baktığımda %12ye düşmüştü şarjı kabloda sorun varsa diye usb a to usb c kablo aldım onla şarj ettim 2saat falan yine turuncu ışık yanıp sönüyordu ama şarj 12 görünüyor hala playstation accessories uygulamasında da tek tıkla görünüyor 12 gösterdiği şarjla 1-2 saat oyun oynadım dün. Kolda mı sorun var yoksa uygulamalarda mı nereden doğrusunu öğrenebilirim? Ürünü mediamarkttan aldım orijinal replika ürün de vereceklerini sanmıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
DualsenseX uygulamasını indirdim orda da şarj oluyor görünüyor %10 du taktığımda 10 dk oldu hala aynı. Kolda altta turuncu ışık yanıyor padin etrafı da mavi ve beyaz ışık oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DualsenseX uygulamasını indirdim orda da şarj oluyor görünüyor %10 du taktığımda 10 dk oldu hala aynı. Kolda altta turuncu ışık yanıyor padin etrafı da mavi ve beyaz ışık oldu.
Son düzenleme: