Neler Yeni

Ryzen 5 5600X OCCT 86 DERECE

Baayramov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mahmud Bayramov
Selamlar ben yeni sistem kurdum sistemde Ryzen 5 5600X Ve amd Wraith Prism hava sogutucusunu kullaniyorum ve termal macun olarakda sivi metal Themal Grizzly Conductonaut Kullaniyorum . Sivi Termal Macunu guzelce surdum ve sistemde OCCT Testi acdim Wraith Prism Turbo Boost Modunuda Acdim . Ve OCCT-de CPU Stability Testde 15 dakikada islemci maksimum 86 dercelerde gezdi Single Core testinde 60 MultiCore testinde ise 75 dercelere maksimum ulasdi . Simdi amd Wraith Prism-in bakir borularina elimi vuruyorum ve sicak diyilmeyecek bir silaklikta eger isiyi iyi observe ediyorsa bakir borular niye sicak deyil . Buz gibide degil hani ilik sicaklikta . Belki sivi metali iyi suremedi diyecemde her yerine surdum . Sizce sorun neden kaynaklaniyorum islemci bu arada 1.18v ve 4.2 Ghz frekansinda calisiyor . Birde Overclock yapmak istiyordum sanirim yapamayacagim :D . Sizce amd Wraith Prism ile bu sicakliklar normalmi ? Islemci bostaykende 41 derecelerde dolaniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Emin Uzun
Selamlar ben yeni sistem kurdum sistemde Ryzen 5 5600X Ve amd Wraith Prism hava sogutucusunu kullaniyorum ve termal macun olarakda sivi metal Themal Grizzly Conductonaut Kullaniyorum . Sivi Termal Macunu guzelce surdum ve sistemde OCCT Testi acdim Wraith Prism Turbo Boost Modunuda Acdim . Ve OCCT-de CPU Stability Testde 15 dakikada islemci maksimum 86 dercelerde gezdi Single Core testinde 60 MultiCore testinde ise 75 dercelere maksimum ulasdi . Simdi amd Wraith Prism-in bakir borularina elimi vuruyorum ve sicak diyilmeyecek bir silaklikta eger isiyi iyi observe ediyorsa bakir borular niye sicak deyil . Buz gibide degil hani ilik sicaklikta . Belki sivi metali iyi suremedi diyecemde her yerine surdum . Sizce sorun neden kaynaklaniyorum islemci bu arada 1.18v ve 4.2 Ghz frekansinda calisiyor . Birde Overclock yapmak istiyordum sanirim yapamayacagim :D . Sizce amd Wraith Prism ile bu sicakliklar normalmi ? Islemci bostaykende 41 derecelerde dolaniyor
Valla bende stock soğutucu var r5 5600 var pubgde 91 dereceyi gördüm ama sendeki soğutucuyla bi tık fazla gibi o sıcaklıklar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sana 240mm sıvı soğutucu banada kule tipi soğutucu lazım :D

Baayramov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mahmud Bayramov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bende stock soğutucu var r5 5600 var pubgde 91 dereceyi gördüm ama sendeki soğutucuyla bi tık fazla gibi o sıcaklıklar

Bence sana 240mm sıvı soğutucu banada kule tipi soğutucu lazım :D
evet Wraith Prism guzel bir sogutucu :( neden boyle oldu bilerekde sivi termal macun aldimki daha iyi sogutsun maksimum 70 dereceleri gorsun diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Furkan Kul
Snowman T6 ultra, 4850mhz ve voltaj oto da %100 kullanımda 65 i geçmiyor

Baayramov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mahmud Bayramov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasil oluyor bundanda mi daha iyi surmek mi oluyor???? Rica ediyorum anlayanlar sorunun neden kaynaklandigini soylesinler
IMG_2215.jpeg

Bu arada Wraith Prismin bakir yuzeyine suremiyorum alkollu bezlede temizledim amma bir turlu yuzeye yapismiyor . . Amma sogutucuyu takip cikartdigim zaman yuzeyine yapistigini gore biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom