gir nvidia denetim masasına ekran diye biyer olcak oraya girip ss at elimde şu an nvidia yok bakamıyorumExplorer diye bir şey yok görev yineticisinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yüklü
Yaptım şuan ekran simsiyah oldu
gir nvidia denetim masasına ekran diye biyer olcak oraya girip ss at elimde şu an nvidia yok bakamıyorum
Yok yaptım zaten de Ekrem simsiyah oldu sadece mouse hareket ediyordu biseye tiklayamiyodum hicbirsey calismadi
gir nvidia denetim masasına ekran diye biyer olcak oraya girip ss at elimde şu an nvidia yok bakamıyorum
kanka adam zaten kapatıp açmayı denemiştir büyük ihtimal böyle çözülmezki direk bilgisayarı kapatıp açıncada o servisler kapanıp açılıyo
kanka alttan tutup genişletip atarmısın tüm ayarlar güzükmenmiş bu şekildeMesaj otomatik birleştirildi:
Yok yaptım zaten de Ekrem simsiyah oldu sadece mouse hareket ediyordu biseye tiklayamiyodum hicbirsey calismadi
Alıntıyı görüntüle
kanka adam zaten kapatıp açmayı denemiştir büyük ihtimal böyle çözülmezki direk bilgisayarı kapatıp açıncada o servisler kapanıp açılıyo
kanka alttan tutup genişletip atarmısın tüm ayarlar güzükmenmiş bu şekilde
kanka youtubeye ddu kullanımı yazıp videolardan yapabilirsin burda anlatmak zor olurnasıl silip yüklücem driverları