Neler Yeni

Güçlü sistemde güçsüz ekran kartı ne gibi sıkıntı yaratır

ErencanSR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erencan Sarı
Şimdi arkadaşlar yeni bir sistem toplama aşamasındayım işlemcim ryzen 5 5600 16gb lıkta bi ram var ekran kartı kısmında ise güçlü bi ekran kartına ihtiyacım yok oyun için toplamıyorum bu sistemi ama şöyle bi sorum var ekran kartı olarak msi gt1030 alsam ram ve işlemcimi tam veridme kullanabilir miyim işim goolgle sekmelerinde ve işlemcinin ve ramlerin yuzude 100 kullanıldıgı durumlar oluyor bu ekran kartı bana sorun yasatır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ryzen 5 5600g alabilirdin direkt gt1030 gibi bir güce sahip dahili gpu su bulunuyor. bir sıkıntı yaratmaz kullanabilirsin.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Şimdi arkadaşlar yeni bir sistem toplama aşamasındayım işlemcim ryzen 5 5600 16gb lıkta bi ram var ekran kartı kısmında ise güçlü bi ekran kartına ihtiyacım yok oyun için toplamıyorum bu sistemi ama şöyle bi sorum var ekran kartı olarak msi gt1030 alsam ram ve işlemcimi tam veridme kullanabilir miyim işim goolgle sekmelerinde ve işlemcinin ve ramlerin yuzude 100 kullanıldıgı durumlar oluyor bu ekran kartı bana sorun yasatır mı
yaşatmaz hocam

ErencanSR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erencan Sarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ryzen 5 5600g alabilirdin direkt gt1030 gibi bir güce sahip dahili gpu su bulunuyor. bir sıkıntı yaratmaz kullanabilirsin.
işlemci siparişini de daha vermedim çoklu işlemler için önerir misin bu işlemciyi birden fazla google sekmesi baya afzla açıyorum işim gereği bi noktadan sonra işlemci kullanımı yuzde 100 oluyor frekans hızına mı bağlı bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaşatmaz hocam
tamam hocam teşekkür ederim siparişini veriyorum ekran kartının sağolun

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
işlemci siparişini de daha vermedim çoklu işlemler için önerir misin bu işlemciyi birden fazla google sekmesi baya afzla açıyorum işim gereği bi noktadan sonra işlemci kullanımı yuzde 100 oluyor frekans hızına mı bağlı bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam hocam teşekkür ederim siparişini veriyorum ekran kartının sağolun
5600 ve 1030 kombinasyonu yapın 5600 5600gye göre daha güçlü bir işlemci. 5600g alırsanız ram kullanımınız artar ve yüksek düzeyde sekme açtığınızda sorunlar yaratır

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
5600 ve 1030 kombinasyonu yapın 5600 5600gye göre daha güçlü bir işlemci. 5600g alırsanız ram kullanımınız artar ve yüksek düzeyde sekme açtığınızda sorunlar yaratır
arada çok fark yok ikiside çok fazla sekme açsada sorun çıkarmaz. işyerinde 5600g kullanıyoruz birkaç tane muhasebe uygulaması + 5-10 tane sekme hiçbir sorun yaratmıyor hangi kombinasyon ucuz olursa o alınmalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,757
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom