İyi bile dayanmış turbox dayıAlıntıyı görüntüle iyi diyor birde... ne yapmaliyim? googleda en fazla 1 sekme acabiliyorum...
turboxmuş yine iyi dayanmış yenisini almak tek çözüm
İyi bile dayanmış turbox dayı
kasa ve psu da turbox bir sikinti cikartir mi? (kasa zaten isiniyor mesh degil)5-6 ay önce turbox ssd aldım sırf ucuz diye 1.5 ay içinde rahmetli oldu turbox ürün almayın aldırmayın
imkansızı başarmışsın hocam daha ne olsunAlıntıyı görüntüle iyi diyor birde... ne yapmaliyim? googleda en fazla 1 sekme acabiliyorum...
sistem parçalarını değiştirmeyeceksen böyle kullanabilirsin kasa psuya , değiştiriceksen kasayı da psuyu da önermem.kasa ve psu da turbox bir sikinti cikartir mi? (kasa zaten isiniyor mesh degil)
2020 yilinda hicbir sey anlamiyordum bilgisayardan trendyoldan sistem almistik her sey dahil.
9100f gtx 1650 msi h310m pro-vdh plus 400w
hocam islemci tabanli oyunlar oynadigim icin yakin zamanda islemci ve anakart degisimi yapicam. cok fazla butcem olmadigi icin 13100f falan dusunmustum. kasa mesh olmadigi icin cok isinir mi islemci? veya psudan dolayi herhangi bir anakart yanmasi yasar miyim? bu zamana kadar yasamadim hic ama yinede bir ihtimal...sistem parçalarını değiştirmeyeceksen böyle kullanabilirsin kasa psuya , değiştiriceksen kasayı da psuyu da önermem.
Alıntıyı görüntüle iyi diyor birde... ne yapmaliyim? googleda en fazla 1 sekme acabiliyorum...
anladim hocam bilgi icin tesekkur ederimGoogle da 1 sekme açabilme ile bu SSD nin durumu arasında herhangi bir bağ yok. SSD nin sağlık durumu gayet iyi görünüyor.
(İyi %14 dediği kısım garanti edilen 50000GB a yaklaştığı için, ömrünü tamamladığı için değil... Çoğu kimsenin beğenmediği James Donkey 120GB SSD sağlık %0 gösterdikten sonra 300000GB a kadar sorunsuz çalışabilmiş) Yani benzer yapıdaki SSD leri hesaba katarsak kullandığın SSD çok uzun süre daha idare eder...