Neler Yeni

Çözüldü✓ Hangi Ssd'yi Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erhan Akçay
Tuf Gaming FX505DU_FX505DU
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu diğerlerine göre bir tık daha iyi listeyr ekliyorum teşekürler

Aklıma yattı gibi o

Site güvenilir mi??
Eski çipset olduğu için bilgileri her yerde yok. Satıştada yok. Onun için sadece bir yerde görebildim. Büyük ihtimalle M2 slotu gen 3 destekliyor. Hemen gen4 m2 almayın bnce alsanızda gen 3 hızları olur 3.500 mblar. İlerde farklı güncel cihaza geçerim diyorsanız gen 4 alabilirsiniz.

Slot gen 3 se gen 4 hızları göremeyince sürpriz olmasın. Gerçi 3500 lü rakamlarda kullanıcıya yeterli.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Nv 3 te iyi ancak bi üstteki link ile nv3 arasında kaldım

Eski çipset olduğu için bilgileri her yerde yok. Satıştada yok. Onun için sadece bir yerde görebildim. Büyük ihtimalle M2 slotu gen 3 destekliyor. Hemen gen4 m2 almayın bnce alsanızda gen 3 hızları olur 3.500 mblar. İlerde farklı güncel cihaza geçerim diyorsanız gen 4 alabilirsiniz.

Slot gen 3 se gen 4 hızları göremeyince sürpriz olmasın. Gerçi 3500 lü rakamlarda kullanıcıya yeterli.
https://www.tebilon.com/kingston-1t...mb-yazma-hizi-6000mb-srngs-1000g-nvme-m2-ssd/
Bu veya nv3 uyumlu olur gibi pcye

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Emirhan
Sınırlı bir bütçem var ve ssd'im bozuldu baktığım bilgisayarcıların hiçbirinde 1 tb veya üstü ssd yok sizce bu ikisinden biri sipariş verilirmi verilirse hangisi verilir?

Nv2 ve g3 serisi olmaz ikisi de dramsiz hocam maalesef şuna bakın

Eğer bütçe var ise bende bunu öneririm ama yüksek hızlar 4k video aktarımı yapmiyorsanız hiç bir işinize yaramaz açıkçası g2 de oyunlar için depolama için çokça iyidir drami olduğu için ömürlük diyebilirim direkt

Son düzenleme:

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Nv2 ve g3 serisi olmaz ikisi de dramsiz hocam maalesef şuna bakın

Eğer bütçe var ise bende bunu öneririm ama yüksek hızlar 4k video aktarımı yapmiyorsanız hiç bir işinize yaramaz açıkçası g2 de oyunlar için depolama için çokça iyidir drami olduğu için ömürlük diyebilirim direkt
Bütçe olarak max 5.5 çıkabilirim, video ile ilgili hiçbirşey yapmıyorum gaming için depolama ve pc hızlansın diye arıyorum attığınız linkteki 2TB ssd ye baktım oda uygun gibiydi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Emirhan
Bütçe olarak max 5.5 çıkabilirim, video ile ilgili hiçbirşey yapmıyorum gaming için depolama ve pc hızlansın diye arıyorum attığınız linkteki 2TB ssd ye baktım oda uygun gibiydi
Daha kaliteli bir şey istersen bu var

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı
Daha kaliteli bir şey istersen bu var

Bunun için gen 4 anakart gerekli herhalde değilmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Merhabalar,

Bilgisayarım anlamadığım bir şekilde yavaş açılıyor boot süresi 31 saniye gösteriyor bunu nasıl çözebilirim.
Kullandığım SSD : kingston skc3000 1tb

Sınırlı bir bütçem var ve ssd'im bozuldu baktığım bilgisayarcıların hiçbirinde 1 tb veya üstü ssd yok sizce bu ikisinden biri sipariş verilirmi verilirse hangisi verilir?

nv2 2 tb dan nv3 2 tb a geçen biri olarak şiddertle nv3 öneririm. Hdd,ssd geçişi gibi oldu.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Emirhan
Bunun için gen 4 anakart gerekli herhalde değilmi?
Gerekli değil hocam gen3 de takarsın ama bu hızları alamazsın eğer gen3 ise anakartın exceria g2 alır geçersin dramli çok kaliteli ssd'dir

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erhan Akçay
Nv 3 te iyi ancak bi üstteki link ile nv3 arasında kaldım

O sorduklarınızı takarsınız slota sorun değil, onların belirttiği hızları direk almazsınız gen 3 slot olduğu için. Sizin sorduklarını gen 4 m2 ssd. Yukarda önerilen kioxia g2 dramli mesela ve gen 3 , o daha makul olur hemde fiyat olarak.

Gen 4 ssd yi ilerde masaüstü veya laptop değiştirrseniz gen 4 slotu olan cihazla o zaman tam potansiyel kullanırsınız. Demin mesaj gözükmedi tekrar yazdım. 2 kere gelmiş olabilir mesaj.

Son düzenleme:

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Taşçı

O sorduklarınızı takarsınız slota sorun değil, onların belirttiği hızları direk almazsınız gen 3 slot olduğu için. Sizin sorduklarını gen 4 m2 ssd. Yukarda önerilen kioxia g2 dramli mesela ve gen 3 , o daha makul olur hemde fiyat olarak.

Gen 4 ssd yi ilerde masaüstü veya laptop değiştirrseniz gen 4 slotu olan cihazla o zaman tam potansiyel kullanırsınız. Demin mesaj gözükmedi tekrar yazdım. 2 kere gelmiş olabilir mesaj.
Pc gen4 müş kendi bilgisayarcığımın dediğibe göre

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,734994021.html

Bu olurmu gen 4 pcye

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erhan Akçay
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Nihat
2TB kapasiteye sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,243
Üyeler
161,417
Son üye