Neler Yeni

R5 7600 işlemci güncellemesi ile ilgili tavsiye lazım

Sayochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes ASLAN
Başlıkta bahsettiğim gibi sistemimin işlemcisini yenilemeye karar verdim. Hali hazırda rx6500xt bir ekran kartım var güncellemeyi yaptıktan sonra sistemde sıkıntı yaşar mıyım? Mesela düşük model bi işlemci alıp yüksek model bi ekran kartın olunca işlemci bekleyemiyordu ve sistem kötü çalışıyordu aynı şekilde yüksek islemcide düşük model ekran kartı olursa sıkıntı oluyor mu?
Not: çok fazla hikayesi oyun falan oynamıyorum fps tarzı oyunlarda yüksek fps almak için bu upgrade'i yapıyorum kötü değildir umarım şimdiden thx

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Başlıkta bahsettiğim gibi sistemimin işlemcisini yenilemeye karar verdim. Hali hazırda rx6500xt bir ekran kartım var güncellemeyi yaptıktan sonra sistemde sıkıntı yaşar mıyım? Mesela düşük model bi işlemci alıp yüksek model bi ekran kartın olunca işlemci bekleyemiyordu ve sistem kötü çalışıyordu aynı şekilde yüksek islemcide düşük model ekran kartı olursa sıkıntı oluyor mu?
Not: çok fazla hikayesi oyun falan oynamıyorum fps tarzı oyunlarda yüksek fps almak için bu upgrade'i yapıyorum kötü değildir umarım şimdiden thx
Darboğaz yaşarsın evet ama şöyle bir durum var işlemci upgrade'i işlemci odaklı oyunlar için mi yapıyorsun +300 FPS için ? Eğer FPS türü oyunlar yani işlemciye abanan oyunlar için kullanacaksan gerekli bir upgrade olur ama yok ara sıra hikaye tabanlı oyunda oynarım dersen oyunu oynarken darboğazı yani takılmaları hissedersin.

Sayochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes ASLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz yaşarsın evet ama şöyle bir durum var işlemci upgrade'i işlemci odaklı oyunlar için mi yapıyorsun +300 FPS için ? Eğer FPS türü oyunlar yani işlemciye abanan oyunlar için kullanacaksan gerekli bir upgrade olur ama yok ara sıra hikaye tabanlı oyunda oynarım dersen oyunu oynarken darboğazı yani takılmaları hissedersin.
Direkt net cvp verim cs2,arada lol,pubg oynuyorum sırf cs için bu upgrade i istiyorum bide PC rahatlasın diye ilerde ekrankartida upgradelenebilir bu işlemciye sadece bunu aldım taktım tabi araya anakart soğutma falanda giriyor ciddi sorun yaşamadan kullanabilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Sistem bileşenleri nedir? Ona göre işlemci önerelim.

Sayochi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes ASLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bileşenleri nedir? Ona göre işlemci önerelim.
İşte rx6500xt ekran kartı gskill 8x8 Ram. işlemci anakartla birlikte her halükarda değişecek bu r5 7600 olursa a620m-h almayı düşünüyorum aslında i5 13400f ile arasında kalmıştım sonra bunun değerleri daha iyi diye bu işlemciye döndüm hiçbir şey belli değil daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Hocam Bahsettiğiniz anakart sınıfının en düşüğü. İşlemci hız ayarlaması yapamazsınız Yüksek seviye işlemcilerde problem yaratabilir. Slotları az. Tercihan wifi li model B650, B850, X670, X870 Anakartlardan fiyat olarak da uygun olanını seçerseniz kazanırsınız. Şu anki sistem nedir?

İşte rx6500xt ekran kartı gskill 8x8 Ram. işlemci anakartla birlikte her halükarda değişecek bu r5 7600 olursa a620m-h almayı düşünüyorum aslında i5 13400f ile arasında kalmıştım sonra bunun değerleri daha iyi diye bu işlemciye döndüm hiçbir şey belli değil daha

Top Bottom