Neler Yeni

"keko" insanlar problemi.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
arkadaşlar normal bir mesire alanında 4 arkadaş mangal yapıyorduk. bizden belki küçük belki aynı yaşta 15 kişiye yakın bir grup geldi. ilk başta mangala çökeceklerdi ama aralarından bir büyük izin vermedi. ve üstelik benden yaşça küçük çocukların elinde tabanca vardı. evet tabanca, yaklaşık 3 adet olması lazım. ve ellerinde bellerinde olacak şekilde rahat 7 8 döner bıçağıda vardı. normalde silahı dibimizde sıkacaklardı ancak aralarından bir tek o büyük abinin akıllı olması lazım ki biraz ötede sıktılar. birkaç havai fişek, torpil ve biraz otu çöpü yaktıktan sonra ise gittiler. bunu yazma sebebim bana bu olayın çok koyması. nerde devlet nerde kurallar nasıl benden yaşça küçük çocuk eline tabanca alabiliyor. tabancayı bize doğru yanaşıp mesaj verir gibi mermi kovanını yeniliyor. ve kuru sıkı değil. sadece bana olayın bana koyduğu için ve başkalarına anlatmak istiyormuşum gibi hissettiğim için yazıyorum. dalga geçmeyiniz, ki benle değil ülkenin durumu ve yönetilimi ile dalga geçmiş olursunuz. konu troll değildir. zaten yavaş yavaşda bu olaylar ülkede normalleşmeye başlıyor. allah sonumuzu hayır etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
RUZtayler1771
arkadaşlar normal bir mesire alanında 4 arkadaş mangal yapıyorduk. bizden belki küçük belki aynı yaşta 15 kişiye yakın bir grup geldi. ilk başta mangala çökeceklerdi ama aralarından bir büyük izin vermedi. ve üstelik benden yaşça küçük çocukların elinde tabanca vardı. evet tabanca, yaklaşık 3 adet olması lazım. ve ellerinde bellerinde olacak şekilde rahat 7 8 döner bıçağıda vardı. normalde silahı dibimizde sıkacaklardı ancak aralarından bir tek o büyük abinin akıllı olması lazım ki biraz ötede sıktılar. birkaç havai fişek, torpil ve biraz otu çöpü yaktıktan sonra ise gittiler. bunu yazma sebebim bana bu olayın çok koyması. nerde devlet nerde kurallar nasıl benden yaşça küçük çocuk eline tabanca alabiliyor. tabancayı bize doğru yanaşıp mesaj verir gibi mermi kovanını yeniliyor. ve kuru sıkı değil. sadece bana olayın bana koyduğu için ve başkalarına anlatmak istiyormuşum gibi hissettiğim için yazıyorum. dalga geçmeyiniz, ki benle değil ülkenin durumu ve yönetilimi ile dalga geçmiş olursunuz. konu troll değildir. zaten yavaş yavaşda bu olaylar ülkede normalleşmeye başlıyor. allah sonumuzu hayır etsin.
türkiyede yaşanmaz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,442
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bireysel silahlanma olmadığı halde bireysel silahlanma olan ülkelerden daha fazla silah taşıyoruz, olsa bi de vay halimize. Böyle durumda direkt polise haber vermeniz gerekir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bireysel silahlanma olmadığı halde bireysel silahlanma olan ülkelerden daha fazla silah taşıyoruz, olsa bi de vay halimize. Böyle durumda direkt polise haber vermeniz gerekir.
zaten birisi onları ihbar etmiş, polis geldi onlar kaçtı polis 3 4 dk arabanın içinde durdu kolasını içti ve etimizden yiyip gitti.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,442
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
zaten birisi onları ihbar etmiş, polis geldi onlar kaçtı polis 3 4 dk arabanın içinde durdu kolasını içti ve etimizden yiyip gitti.
Tamam peşinden koşacaklar değil ya gitmişlerse, merkeze bildirilmiştir oradan takibini yaparlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
malesef türkiyenin sorunu bu.
Herkes ya bıçak ya silah taşıyor .
Bireysel silahlanma şart ki bazı insanlar daha kötü olur diyor zaten taşımaması gereken herkes silah taşıyor daha da kötü olamaz ve karşı tarafın silahının olmaması inanılmaz bir cesaret veriyor herkes sahip olursa kolay kolay kimse çıkaramaz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,723
İsim
Mehmet Aslan
Bir benzerini metroya binecekken yaşamıştım , 5 arkadaş etkinliğe gitmek için metroya binecektik , veznenin başında yüzü maskeli kapşonlu çeket ve elinde bıçakla bekleyen evsize benzeyen bir eleman vardı , herif bu arada gerçekten baya eşgal , onun karşısında da yaylana yaylana kulübe kapısında oturan güvenlik görevlisi. Şaka değil güvenlik görevlisi bu maganda nın karşısında oturup müdahale etmiyordu , vezneden gelen geçeni bedava geçmek için benim yerime de bas diye tehdit ediyor , neyse sıra bize geldi geçtik en son bir arkadaşım geçecekti bıçağı çekti benim yerime de basacaksın yoksa takarım bıçağı dedi , arkadaş tip tip baktı dalsa bizde dalacaz yamulacak orda , neyse olay çıkmasın acelemiz var diye işaret verdik basıver diye , bastı eleman gitti. Güvenlik afedersiniz makatına bile takmadı , orada o elemana 5 kişi girip hastanelik etsek olan bize olacak , ona müdahale etmeyen güvenlik bize müdahale edecek. Acelemiz var diye güvenliği şikayet falan edemedik , o günden sonra güvenlikten sorumlu insanlara güvenememeye başladım. O gün o durakta bir olay olmadı ama bundan sonra olmayacağı garanti değil :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,442
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Merkezden takip nasil yapicaklar dostum ? Takip etmeleri gerekiyor zaten .
Bölgeye sonradan ekip gönderip kamera üzerinden takip ya da merkezden kamera üzerinden takip olabilir. Gitmişler zaten nasıl gidecekler peşlerinden bulamazlar ki

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Fettah Özalp
Tamam peşinden koşacaklar değil ya gitmişlerse, merkeze bildirilmiştir oradan takibini yaparlar.
Bari silah sesi bizden mi geldi acaba diye üstümüzü arasaydı. Geldi yattı gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

malesef türkiyenin sorunu bu.
Herkes ya bıçak ya silah taşıyor .
Bireysel silahlanma şart ki bazı insanlar daha kötü olur diyor zaten taşımaması gereken herkes silah taşıyor daha da kötü olamaz ve karşı tarafın silahının olmaması inanılmaz bir cesaret veriyor herkes sahip olursa kolay kolay kimse çıkaramaz
Bireysel silahlanma olsa bile 18 yaş altı yine alamaz. Benden yaşça küçük 14, 15 yaşında bebelerin elinde tabanca var.

Top Bottom