Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 631
- İsim
- Fettah Özalp
arkadaşlar normal bir mesire alanında 4 arkadaş mangal yapıyorduk. bizden belki küçük belki aynı yaşta 15 kişiye yakın bir grup geldi. ilk başta mangala çökeceklerdi ama aralarından bir büyük izin vermedi. ve üstelik benden yaşça küçük çocukların elinde tabanca vardı. evet tabanca, yaklaşık 3 adet olması lazım. ve ellerinde bellerinde olacak şekilde rahat 7 8 döner bıçağıda vardı. normalde silahı dibimizde sıkacaklardı ancak aralarından bir tek o büyük abinin akıllı olması lazım ki biraz ötede sıktılar. birkaç havai fişek, torpil ve biraz otu çöpü yaktıktan sonra ise gittiler. bunu yazma sebebim bana bu olayın çok koyması. nerde devlet nerde kurallar nasıl benden yaşça küçük çocuk eline tabanca alabiliyor. tabancayı bize doğru yanaşıp mesaj verir gibi mermi kovanını yeniliyor. ve kuru sıkı değil. sadece bana olayın bana koyduğu için ve başkalarına anlatmak istiyormuşum gibi hissettiğim için yazıyorum. dalga geçmeyiniz, ki benle değil ülkenin durumu ve yönetilimi ile dalga geçmiş olursunuz. konu troll değildir. zaten yavaş yavaşda bu olaylar ülkede normalleşmeye başlıyor. allah sonumuzu hayır etsin.