Selam. Yanlış bilmiyorsam rapid trigger özelliği, oyunlarda movement konusunda işimizi kolaylaştırıyor. Bütçem şuan 4.5k 5k TL civarı. Rapid trigger olan klavye arıyorum Fakat bilmiyorum hangisi daha iyi. Aralarindan seçim yapacagim.
Wraith W75 bakabilirsin.Selam. Yanlış bilmiyorsam rapid trigger özelliği, oyunlarda movement konusunda işimizi kolaylaştırıyor. Bütçem şuan 4.5k 5k TL civarı. Rapid trigger olan klavye arıyorum Fakat bilmiyorum hangisi daha iyi. Aralarindan seçim yapacagim.
O klavye de takılı kalma sorunu varmış. Kimisi övüyor, kimisi almayın pişman olursunuz diyor. Mesela 1 2 kişi iade etmiş veya parasını almış işte.Wraith W75 bakabilirsin.
Öneri lazım yaa.O klavye de takılı kalma sorunu varmış. Kimisi övüyor, kimisi almayın pişman olursunuz diyor. Mesela 1 2 kişi iade etmiş veya parasını almış işte.
Apex pro bakabilirsin bütçeni biraz aşacaktır dümenden e spor markalarına yönelmemeni tavsiye ederimÖneri lazım yaa.
Link paylaşır mısın?Apex pro bakabilirsin bütçeni biraz aşacaktır dümenden e spor markalarına yönelmemeni tavsiye ederim